Merhaba arkadaşlar ben bugün Kocaeli Şehir Hastanesi’nde muayeneye gittim adını vermek istemediğim bir doktor hanıma randevum vardı ve yanında asistani vardı benim ultrason görüntülerim için doktor hanım yerinden kalkmadı fakat asistani baktı o da 2 dakikayı geçmedi ve ben ne bebeğimin ultrason görüntüsünü alabildim ne kilosunu ne de boyunu biliyorum yani bebeğim hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim hiçbir şey bana söylenmedi o sırada ben asistan hanıma dedim ki ben doğumdan korkuyorum sezeryan olmak istiyorum fakat bu mümkün mü diye sordum bana dendi ki “ o kadar korkuyorsan yapmayacaktın “ ve bunu bana üç kere tekrarladı panik atak hastalığım olduğunu hastanede bu krizler yüzünden yattığımı söyledim ve bunun geçersiz bir sebep olduğunu söyledi ardından doktor hanıma gittim aynı şeyi söyledim ve bu arada ben hipertansiyon ve şekerden dolayı üç günde hastanede yattım bir hafta oldu taburcu oldum bunu da ekledim ve ben gerçekten korkuyorum ayrıca hamileyim ve bunun üstüne bana dendi ki o kadar korkuyorsan git kendine özel hastane ara şimdiden çünkü bizim prosedürlerimiz de normal doğum var sezeryan bizde yok dendi ve ben sesimi çıkarmadım çıktım fakat şu andan itibaren CİMER’e şikayet etmiş bulunmaktayım başhekimliğine de şikayetimde bulundum . Kendimi çok kötü ve çaresiz hissettim ne yapacağımı da bilmiyorum . Evet prosedür evet olabilir fakat bu şekilde dalga geçercesine konuşulur mu ? Beni en iyi siz anlarsınız diye paylaşmak istedim . Şunu da eklemek istiyorum ki aynı anda 3 hasta birden alınıyor . Zaten kimse de umurlarında değil