Ruyasekr2089 eminee_ benim bebeğimin kafası hep 2 hafta önden gidiyordu bu nedenle doktorumla sezeryana karar verdik. 36. Haftada belirlendi benimki
Cagatayefe2 @sunbloom123 8 buçukla 9 buçuk arası almış oluruz dedi doktorum bakalım. Seninki belli miii😍
sunbloom123 Cagatayefe2 ayy saatle ilgili birşey demedi pazartesi sanırım daha net olucak ama bende erken alcağını düşünüyorum 🤭
samira555 sunbloom123 aynen öyle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım zaten az kalmış korku ve heyecan var mı ben hem korkuyorum hem merak ediyorum hemde çok heyecanlıyım 😇
sunbloom123 samira555 şuana kadar korkmuyodum ama yaklaştıkça bii geliyo sanki korku heycan zaten çok fazla inşallah hayırlısıyla atlatırız sağlıkla kucağımıza alırız 🤗🤲
laytek06 sunbloom123 hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallah 🙏🏼 6 şubattada brn kavuşuyorum kısmetse 🤗🤗
Ruyasekr2089 Es07 doktorum zorlanırsın normal doğumda dedi bende normal doğumu denemeye cesaret edemiyorum bu yüzden sezeryan istiyorum.
Es07 Ruyasekr2089 Devlet mi cnm? Özele gün ver desem verir bana Devlet normale teşvik ediyor Olmadı sezaryen diyor bakalım nasıl olacak benim
Ruyasekr2089 Es07 evet erkek bebek. En son gitmemde kafası 3 hafta önden gidiyordu. Doktor kafası çok tombik dedi. 36. Haftada 39la uyumluydu