damla1909 Kızlar ilk haftalarda gebelik belirtileriniz neydi bir de şöyle bir algı var Sol tarafınız ağrırsa kız sağ tarafımız ağrırsa erkek ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
ebrudefnee damla1909 adet belirtileriyle aynıydı ekstra bi belirti olmadı bende kasık olayında tutanda var tutmayanda ben kesin bilgi olduğunu düşünmüyorum
selennnyum damla1909 ben şuan 6. Haftama yeni girdim, göğüslerim inanılmaz acıyo terk dertlendiğim şey bu bir de uykuya doyamamak. Sol tarafta ağrı vardı ama sağ tarafa da giriyor arada dah çok sağ diyebiliriz bakalım cinsiyeti ne olacak..
damla1909 selennnyum Ben de 4 haftamdayım bende de inanılmaz bir göğüs ağrısı var ve kasık ağrısı aynı sizinle
selennnyum damla1909 ayyy hadi hayırlı olsun yeni öğrendin o zamann 🌸🌸🌸 benimde 8-9 gün oluyo öğreneli çok güzel; heyecan ve korku bir arada..
parildayanyildiz2 damla1909 regl olacak gibiydim ve ruh halim çok durgunlaşmıştı üstümde istemsiz bir ağırlık vardı hamile olacağımı hiç zannetmiyordum regl bir hafta geçince artık test yaptım öyle öğrendim
revsnnnn damla1909 benim ilk gebeliğimde sol taraf ağrıyordu oğlum oldu şimdi sağ tarafım ağrıyor kız mı olacak yani bence tamamen hurafe
rabia2306 damla1909 göğüs ağrısı hassasiyeti her ikisinde de şuanda bir haftadır hem sağ hem sol kaşığımda şiddetli ağrı sancılar oluyor ikinci gebeliğim halsizlik yorgunluk hiç bişey yapamama isteği ilki hiç böyle değildi şuan ikinci beni perişan etti daha yeni 5 6 haftalık ortalama