minecikk büyük ihtimalle eder canım benimde geçmişte sol bacağımda iltihaplı eklem romatizması ve omurilik eğriliği vardı tedavi falan tabi olmuştum üstünden yıllar geçti daha sonra hamilelikte tamda dediğiniz gibi olduğum bi dönem vardı kalkamıyordum hayat kalitem berbattı yani tuvalete zor gidiyordum hem memlekette hemde burada romatoloji fizik tedavi bölümlerine gittim sakroiliak mr istendi iki defa çektirdim ve bu teşhis konuldu iki farklı doktora gittim ikisi aynı şeyleri söyledi ve cimzia diye bi iğne verdiler bi defa vuruldum iğne bende alerji yaptı bi daha da olmadım başka tedavi de kabul etmedim açıkçası yoktu çünkü şehir hastanesinin kadın doğum doktorlarının çoğu normal doğum riskine girmedi kemikte hasar kalır diye acilden giriş yapınca doğum için ebeler yaptırıyormuş korktum yani ya beni normal doğuma zorlarsa alttan kesim olursa gibisinden 30. haftada uygun fiyatlı bi özel buldum oraya başladım ordaki doktorla da konuştuk bu konuyu testler vs oda bu şekilde daha iyi olmasına karar verdi normal doğum seni zorlayabilir kemikte kalıcı hasar olabilir ikinizide riske atamam dedi ve böylesine karar verdik çok çok zor anlatama sana şiddetini bu zamana kadar hep ağrı kesici kremler uyuşturucu soğutucu spreylerle geldim çok şükür diyelim şu an daha ağırlaşınca bitiğim yani ayağımı sürüklüyorum bazen topallıyorum sana da tavsiyem en kısa zamanda tekrar bi kontrollerini yaptırman canım