tuba_grz canım merhaba sana şöyle söyleyeyim 2024 Temmuz ayında hamile kaldım sözde istiyordum ama hiç istemiyormuşum aynı dediklerini yaşadım eşime aileme ve en önemlisi kendime hayatı zindan ettim öyle kötü psikolojiye soktum ki kendimi hamilelik sanki hayatın sonu gibi hissettim bundan sonra olacak her şey sanki eskisinden çok daha kötü olacaktı sürekli sinir nöbetleri , ağlama , herkesten nefret etme bunları öyle fazla yaşadım ki ve sonunda ne oldu 6+4 haftayken kalbi durdu nasıl doğum yapıcam korkuyorum diye düşünürken bir de üstüne hem bebeğimden oldum hem de o ameliyat mamasına yine yatıp kürtaj oldum lütfen sabırlı ol bunların hepsi geçici bi süreç bunu unutma sadece bi süreç bu sonunun nasıl olcağını kendin karar vereceksin ve her şey güzel çok güzel olacak böyle düşün sevdiklerini ve seni seven insanları da üzme bu dönemde herkes senin yanında öyle düşün ve sonucunda çok mutlu olacaksın emin ol iyi düşünelim ve allahım bizi iyi şeylerle karşılaştırsın gönlünü ferah tut lütfen dertleşmek istersen hep burdayım 🌸