Mucizemduru Kızlar 36+2 haftalık hamileyim bir iki haftadır küçük küçük yeşilimsi birşey geliyor bu doğumun başlama belirtisi mı yada rahim yumuşadığı için mı geliyor nisan filan değildir dimi
Mucizemduru Sevim07 canım haftaya kontrol her gittiğim de unutuyorum sormaya burdaki arkadaşlar da yardımcı olur diye düşündüm
Mucizemduru Fison evet yemyeşil değil hafif yeşil sarı gibi ebe rahim ağzın yumuşamış demişti biraz baktım o yüzden de gelebilir mis ama bazıları burda yazmışdı yeşilimsi akıntı oldu sonra nisan geldi diye tedirgin oldum biran
acemi bugün gebe okulu diye bir eğitime gittim. yeşil suyun tehlikeli olduğunu söylemişti ebe. doktora git istersen ihmal etme
Mucizemduru acemi yok canım su değil bu yeşil hafif hasta olduğunuzda burnunuzdan gelir ya yeşilimsi akıntı şeklinde öyle birsey
Caglasmsk Mucizemduru akinti gibiyse enfeksiyon olabilir ama su gbi geliyo suyun da olabilir. Bunu ihmal etme sakn yeşil renk hic normal degil doktora görün bi an önce
Elifbekir Canım kesin doktoru na git bana öle birşey olursa. Hemen gel.dediler enfeksiyon belirtisi o