hamisanneeee Kızlar 4 aylık hamileyim ve bir çocuğum var o hastalandı röntgeni çekilecekti dalgınlıgıma geldi rötgen odasına girdim ama sonra hemen aklım başıma geldi coktım bebeğime zararı olmuş mudur 😔
alevgu hamisanneeee ben hamile olduğumu bilmeden 4. haftamda bacağımdan kendim röntgene girmiştim. Hamile kaldığımı öğrendiğimde doktora sordum hemen bilmeden röntgen çekimi oldu diye bana bir seferlik röntgenin yaydığı radyasyon zarar niteliğinde değil. Sürekli ve şiddetli radyasyondan kaçınılması gerekli demişti
Fuunndaaa hamisanneeee ben de şu an hastanedeyim röntgen odasının önünden bile geçmeye korkuyorum kapı kapanınca geçtim hemen inşallah bir zararı olmamıştır doktora sorun mutlaka
duygunisa Bol bol yoğurt yemeni tavsiye ederim ola ki radyasyon korkusu için etkisini kırar için rahat eder
alevgu hamisanneeee amin amin hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım yavruları 🥰 siz de kötü düşünmeyin stres yapmayın. Stres daha çok zarar veren yıpratan bir şey
hamisanneeee ayaniz yok alıyorlar biz hep iki kişi giriyrouz ama çekilirken çıktım ben girdim unuttum ve çekilmeden cıktım
hamisanneeee esraahmetaras ben odada etkisi kalıp kalmadığını bilmiyordum o yüzden sordum sürekli çekildiği için odaya girmek te zararlı mı diye merak ettim