mertunn Selam, c kollu bi sistem çıkmış plastikmiş galiba acısız mıdır ? Hiç çekilen var mı çünkü anestezi almayı düşünmüyorum ama tedirginim çok :(
3kedili2bebekli mertunn rahim filmi acı değil de ağrı yapar adet gününüzün en şiddetli ağrısını düşünün öyle bir agri yapar 5-6 saniye sürüyor geçiyor endişe etmeyin
doimom mertunn ben çekilmiştim 1 yıl öncesi c kollu plastik başlı iki tüpüm de kapalı olmasına rağmen bir gram ağrı acı hissetmedim anestezi almamıştım üstelik, çekimi yapan kişinin önemi çok büyük burada , hangi şehirdesiniz öneri yapabilirim?
sdc Ben anestesiz girdim ama ne makinası olduğunu bilmiyorum girdiğim de acı oldu tabiki ama öyle abartılacak birşey değildi
doimom mertunn tanıyabilceğin en mükemmel biri diyebilirim ben çekime gitmeden günler önce instagramdan kendisine yazmıştım sesli mesajlarla beni motive etti, çekim günü geldi gittim korkudan vazgeçtim bir anne gibi yalvardı ilgilendi iyiki ona güvenmişim çok tatlı biri
doimom mertunn ben hiçbişey hissetmedim 45 dk felan sürdü iki tüpümde kapalıydı ama yasemin hoca açmak için elinden geleni yaptı ve sorunsuz bir şekilde açıldı tüplerim
doimom mertunn çook geçmiş olsun umutlu ol nice güzel hikayeler var, Allahım tez zamanda hayırlı mübarek günlerde sana en güzelini gönlünden geçeni nasip etsin 😍🤲🏻
istanbuldabiizmirli mertunn istanbul şişli echomar, sıfır agrı cok özenli bir ekip ile çekimim oldu.. Cok memnun kaldım.
istanbuldabiizmirli mertunn evet evet C kollu. Sıfır acı sıfır sızı , kanama vs yok. Güle oynaya girdim aynı şekilde çıktım. Hiiç canınızı sıkmayın🩷🫶🏻
beyzaygun Benimde bildiğim uzun zamandır var yeni değil bende de kullanıldığını biliyorum ama ben narkoz almak istedim bişey görmedim sadece sonra ufak batmalar oluyor