fehuvenus UmutluYasam eğer benim gibi kaygılı biriyseniz fetal dna öneririm. 3 ayım gerçekten evhamla stresle geçti ama fetal sonucum temiz gelince üstümden o sancı öyle bir kalktı ki. Kafa rahatlığı için kesinlikle öneriyorum.
UmutluYasam fehuvenus kesinlikle kaygılı ve stresli birisiyim bir kere kürtaj oldum ben o testi de yaptırdığım zaman sonucu bekleyene kadar kendimi yerim
yeniuyemiz UmutluYasam doktorun yönlendirdiğide var kendiniz araştırıp seçebilirsinizde, şehir hastanelerinde daha uyguna yapılıyor bildiğim kadarıyla ama biz memnuniyetide yüksek olsun ve 10 gün beklemeyelim dedik o yüzden doktorun önerdiğine yaptırdık
UmutluYasam yeniuyemiz bende özele gidiyorum zaten sağlık için neyse vereceğiz bir hafta gibi bir sürede çıkıyormuş sanırım sonuç
Adada UmutluYasam fetal dna yaptırun çok önemli şu an hastanedeyim yatıştayım yanımda yatan f dna yaptırmayan kadın pişman. Bence yaptırılmalı
UmutluYasam melismersin bende aşırı kilolu bir insan değilim fetal dna yaptıracağım bende karar verdim çok teşekkür ederim 💕
yeniuyemiz UmutluYasam evet 5-7 gün içinde çıkıyor bizimki 5 günde çıktı temizdi çok şükür inşallah sizde güzel haberler alırsınız ve sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi 🩵
Adada UmutluYasam down sendromşu mu değil mi sakat mı vs herşeyi %99 belli oluyor. Önceden bilmek iyidir ona göre bir problem varsa tedavi başlanır. Birde Dopler renkli 4K ultrasyon önemli. Eğer durumunuz el verişli ise muhakak yaptıeın içiniz rahat eder
senakaymak İkiz gebelikte fetal dna yaptıran var mı ? Birde şehir hastanelerinde yapılıyor mu yapılıyorsa kaça yapılıyor bilgisi olan var mı ?
selenayyamakoglu16 Özel de fetal dna için randevu almaya gerek var mı belirtip yoksa kontrol de yaptırabiliyor muyuz
gunespera İmkanınız varsa fetal dna yaptırın direk ikili testte düşük risk çıksa bile insanın içi içini yiyor süreç bu sefer daha da uzuyor ikili taramayı bekle sonra fetal dna sonucunu bekle ben keşke öyle yapsaydım pişman oldum erkenden yaptırmadığıma
Baloglus UmutluYasam Durumunuz varsa kesinlikle fetal dna yaptırın. İkili test gereksiz stres oluyor insana.