Berenaysed Merhaba arkadaşlar tesettüre yeni girdim kıyafet konusunda biraz zorlanıyorum acaba bildiğiniz yerler var mı hem lohusa takımı alcam hem de üzerine şal alcam özellikle dantelli şal bulabilir miyim sizce?
YcelMlayimYldrm Berenaysed çok güzel bı konu bnde çok merak ediyorum yeni kapandim bnde ne alcm nasıl bsy alcm hiçbir fikrim yok 😄
Semirayldrm1 Berenaysed canım Eminönü havuzluhan da bulabilirsin. Tam tesettür olarak değil ama üzeri uzun sbahlik alabilirsin ben öyle almayı düşünüyorum 😊
Estur Berenaysed canım valla ben yollardır tesettürlüyüm ama tesetttür lohusa pijaması hiç aklıma gelmedi 😂 yoktur diye sanıyorum zaten bir pijama düğmeli bir penye ve uzun YADA yarım savahlıktan oluşuyor hepsi bildiğim kadarıyla. Zaten hastanede yatakta pek görünmüyor evde de uzun bir gecelik ve üzerine uzun bir sabahlık tercih edebilirsin. Ben öyle yapmayı planlıyorum 😊
CeylinEsila Berenaysed Ben hiç duymadım varsada bilmşyorum. Penye dantelli gecelik aldım. Üstünede uzun sabahlık seçtim dantelli. Hastanede onları giyicem. Üzerinede dantelli şal elbet bulunur ayarlamayı düşünüyorum. Keşke hazır şık tesettür pijamalar olsa hastane için iyi olurdu.😉
dunyam3105 Tesettür lohusa takımı diye bulabilceğimizi sanmıyorum ama ben alt üst takımın üzerine uzun sabahlık olarak düşündüm Ve bunu içinde sanırım Eminönüne gidicem ☺
Obiranne Valla bende ne zamandır bakıyorum ama yok gecelik istiyorum ben hep kısa sabahlıklar bile kısa kalıyor tkm giymesi her muayenede cıkarması zor hastaneden eve geçecene kadar gecelik en rahatı bide ben sezeryan olacağım bulan banada haber versin 🙏🏻☺
Berenaysed Dün havuzluhandaydım bende orda takımlara baktım da biraz almaya çekindim hani tesettürlüyüz ya hemen laf ediyorlar ufacık bir hatamızı görseler nasıl birsey alsam diye kara kara düşünür oldum
KbraGndz Berenaysed zaten erkekler gelmiyo odaya diye biliyorum bende tesettürlüyüm hiç düşünmedim sadece foto çekmek için tülbent örtücem. diye düşünüyorum
Prensesannesi Tesettür lohusa pijama takımları var internette her yerde.instagram da bulmuştum dantelli salıyla birlikte satılıyordu ama o sayfayı bulamıyorum.
Berenaysed CeylinEsila keşkee her çoğu tesettürlü bayan sanırım diktiriyor böyle şeyleri kapanmadan önce giyim benim için çok ucuzdu şuan çok zorlanıyorum 😂
Tubacnm Bn de lohusa sepeti .com dan sabahlikli.bi takim aldm ama bas örtüsü hala karar veremedim yazma mi yoksa danteli bi sal mi gzel olur
Berenaysed Ya benc Tubacnm bence saçlarını ör arkadan şal dola en güzeli öyle yapmayı düşünüyorum yazma çok basit durabilir
CeylinEsila Berenaysed Aynen tesettürlünün giyim masrafı daha fazla kesinlikle. Eskiden bi kot bi gömlek yetiyordu
Sedefhayri Benim doğumum normal olacak bende kapalıyım sizce ben ne almalıyım normal olduğu için dikişlerime bakmaya geliyorlar hem gecelik hemde pijama takımımı almalıyım kararsız kaldım bi yardımcı olurmusunuz
Berenaysed KbraGndz ay inşallah hiç bir erkek gelmez de sadece fotoğrafta kapatalım zaten yoksa şuan düşünemiyorum doğum sonrası o sıkıntıyı