Meryemabf BMA valla enede bir kez oluyor instagramda butik hilalim var orası çok kalite ve efsana eldiven şapka tulum 65₺ ye yaptırmıştım ama kızım şuan 10.5 aylık aynı fiyat mı bilmem inşallah ikinciye de yaptırcam
Polo BMA kendi oğluma 40 mevlüdü için bende kendim yaptım :) Allah nasip ederse giydircem inş :) Ben ütüyle yapışan taşlarla yaptım. Ekmoşarak silikonlada kurdele yapıştırdım. Sade şık çok güzel oldu kuzumun 💙
Rabiaeser BMA merhaba bunu kendinde yapabilirsin canım ben nasıl yapıldıgını ögrendim bnde yapıcam ogluma hatta isimli pullar ütüyle yapışanlardan alacaksınız kolay yöntem yani ☺️☺️
BMA Elvn canim googleye yaz hizli resim diye sonra dosya sec diyo ona tıkla resmi sec yükle çıkıyor tikla biraz bekliyosun sonra resimin cikiyor orda azicik assagisindada linkleri var bakincada anlarsin zaten😘kopyalarsin burdada yapıştır yaparsin bakariz 🤗
CnsyeniHamile BMA canım pullu falan yaptırma bence yıkayınca illaki bazıları çıkar bu yapıştırmazlar da bana çok sağlıklı gelmiyor yıkanacak diye tüm kıyafetler nakış olanlar var ben daha bugün verdim siparişini inatagramdan
BMA CnsyeniHamile hevesim cok vardi canim yaptim 1 tane olsun istedim oyuzden ya çıksada yaocak bişi yok napim valla cok hevesim var ilk cocuk🤭🤦🏻♀️
CnsyeniHamile BMA bende onları çok beğeniyordum 😊 nakışa döndüm ama 1 gün değil sonra da giydiririm diye
BMA CnsyeniHamile cok pahalilar bi eşim çalışıyor bende calisiyordum biraktim ama iste esim annesine köye de gonderdigi icin cok sıkamıyorum onu