hazalmasal borquita sağlık ocağı yapıyor giderken eczaneden alıp gidebilirsin sadece erken gitmek gerekiyor ebeyle görüşüp git o saat verir
ghostty borquita sağlık ocağı 50ml yapabildiklerini, 75 veya 100 lük için dışarıda yapılması gerektiğini söyledi. Ben bir lab tan fiyat aldım 1250 tl dediler 75 ml için.
zehea dgngr direk gidip ne diyicez ebeye o nasıl ayarlama yapıyor içeceğimiz içeceği direk ordan veriyolar mı biz mi alıyoruz eczane direk veriyo mu istersek cok sordum ama😌
dgngr zehea zaten sağlık ocağı seni takip ediyo olması lazım. Senin tahlil ve kontrolün olunca çağırması lazım. Benim doktorun hemşiresi pazartesi gel dedi mesela. 17. Hafta için kontrol olcakmış. Vakti gelince şeker yüklemesi için çağırcak
zehea dgngr benim suan vaktim hatta geçmek üzere takipli hemşirem hiç bahsetmedi bile ben soruyum bari oluyosa pazartesi direk yaptırırım teşekkür ederim 🙏 🙂
dgngr zehea rica eserim. Cep telefonunu al ara sor bişey olumca. Parayla kendin alma. Böyle şeyleri ben devlet hastanesinde, sağlık ocağında falan yaptırıyorum. Özelde kontrol+doğum olcak inşallah. Sadece özelde 1 kez test yaptım