Deletedmom_878 blue_berry bende aynısı koyu gördüm baya koyuydu ama pik olacak kadar değildi sonra silikleşti daha da görmedim o günü değerlendirdim ama tutmamış sanırım
gogebakk Ben dpo hesabı yaparken biliyorsun yunurtlama gördüm 😂😂🥹 bakalım yarın daha dpo1 ama anlamadığım bu kadar ağrı sancı belirti yınurtlama mı
Deletedmom_878 gogebakk çok karışık bacım senden hiç bişey anlamadım desem gebe misin ondan mı pik acaba
nysa Deletedmom_878 sizin dpo kaçtı ben Nisan da bı düşük yaşadım ona baktım biraz önce âdete 4 gün kala 20 ile öğrenmiştim erken yaptım sanırım
gogebakk Deletedmom_878 test sipariş ettim bakalım gelsin yapacam bakalım durum ne adet sancısı gibi sancım var her ay yunurtlama olurdu bu kadar sancı olmazdı 3 gün oldu aha geçmedi hala
gogebakk Deletedmom_878 ya sorma hemde ne biçim ondan oldu herhalde neyse vardır bi hayır diyorum ilk gebeliğimi fark etmedim bile o kadar aklımda yoktu şans eseri fark ettim bunda işte neler neler öğrendim
Deletedmom_878 gogebakk of bende aynısı yeminle biraz salsak düzelecek işte ama ben söz verdim kendime negatifse bu uygulama da stres yaptırıyor silcem test mest bırakıp rastgele devam edecem ne oluyorsa kafadan bitiyor
blue_berry Deletedmom_878 kuzum bence bu yüzden gebelik yok gibi bakma sonuçta gebelik testi değil ki gebelik testleri bile yanıltabiliyorken ovulasyon testine bakarak umutsuzluğa kapılma bekle reglin gecikirse test yap
zeynepto Ya arkadaşlar size bir soru sorsam Gebelikte soyulma duydunuz mu hiç göğüs uçlarında böyle beyaz beyaz soyulma yani sonra hamile olduğunu öğrenen birini?
zeynepto melike__41 böyle beyaz beyaz olması top top değil de soyuluyor ya soyulduğu için beyaz beyaz, ömrümde ilk kez böyle bişey gördüm test de yaptım negatif çıktı gayet