blue_berry Deletedmom_878 bat 6 şubat belirtim göğüs hassasiyeti ama sanırım bu regl öncesi belirtisi umudum pek yok bu ay inşallah sizin gebelik olur🙏🏻
Deletedmom_878 blue_berry demeyin öyle inşallah hepimizin olur benimde hiç belirtim yok şu an bekleyelim nasıl değerlendirdiniz acaba
blue_berry Deletedmom_878 bu ay Ovulasyon testiyle ilerledim ama ilk kez kullandığım için çok doğru kullanamamışım çift çizgimin silikleşmesinden bir gün önce ve bir gün sonra değerlendirdik🥲siz ovülasyonla mı ilerliyorsunuz
Deletedmom_878 melike__41 hayırlısı artık belirtim hiç yok bi dün koyu beyaz bir akıntı vardı baya koyu
melike__41 Deletedmom_878 çünkü bu belirtiler aslında psikolojik oluyor asıl belirtiler gerçekten Hcg hormonu baya bi çıkınca oluyor mesela ben Miğde bulantısından ölcem artık sürekli kusuyorum
Deletedmom_878 melike__41 He geçen ay benim dolu belirtim vardı midem bulanıyordu falan bişey çıkmadı bu ay yok bakalım 😀
busemomy1 Bat 9 adet olacakmışım gibi karın ağrım var ovulasyonu takip edemedim ama normalde adet olduktan sonra karnım ağrır 9 gün kala ağrıması gebelik belirtisi olabilir mi ?
azra19 Deletedmom_878 23 pik 24 catlama catlamadan beri göğüs hassasıyetı var arada kasıkta batma sızı oluyo ve uyku hali🙈
Deletedmom_878 blue_berry bende ovülasyon kullandım bu ay ilk defa da bende tam olarak pik göremedim anlamadım hangi marka kullandınız
blue_berry Deletedmom_878 laboquick kullandım burdan araştırdığımda herkes memnundu test iyiymiş ben kullanamadım😂bu ay da devam edicem teste amaaa inşallah gebeyizdir de gerek olmaz🙏🏻☺️