Mehtapsato Deletedmom001 ben hic merak etmedim iki dogum yaptim birinde suyum birinde sancim geldi bundan ne olur hic bi fikrim yok
Efuli53 Arminannesi nişan gelince doktora mı kosucaz 😂 37haftalık oldum dünyadan haberim yok. Sanki hiç dogurmıcam
Arminannesi Efuli53 yok ben koşmuyorum bi 3 gündür vardı bu problemim yarında rutin kontrol günüm 😂 bugün problemin nişan olduğunu anlamış oldum ben i🤦🏻♀️
Deletedmom001 Efuli53 bak bu sorunun cevabını biliyorum 🤭🤭 suyun gelmesini bekleyecez bide sancıyı takip edecez eğer sancı 5 dk da bir olursa ya da su gelirse doktora koşturacaz 😂😂😂
Deletedmom001 2cocuk2kopek Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 biz de şuan itibari ile 38+6 olduk bakalım ne olacak hiç bilmiyorum 😊😊
Efuli53 Deletedmom001 nisanda koşmuyoz yani 😂 sanırım ben bebeğin kafası cıkınca anca gidecem doktora😂 hiç bişeyim yok gbi hissediyorm azıcık sancım oluyo uzanıyom geçer bee diyorum hemen 😂
Deletedmom001 Efuli53 maşallah bende 38+6oldum bizde de ufak tefek sancılar başladı bakalım hayırlısı 😊