chnkymyrky 23 haftalık gebeyim beneğimin baş ve karın çevresi 22 hafta ile uyumlu çıkıyor ultrasonda normal mi
Busranur_mnts chnkymyrky benim detaylıdan beri kafa yapısı fl boyu hep 1 2 hafta geriden geliyor 36 haftada 33+5 ölçtüler 37 haftadayım 35 falan çıktı ölçüsü gelişimi orantılı devam ediyo ama önemli olan o
chnkymyrky Baahaar ben de öyle okuyorum ama kafama çok takıyorum bebeğimi besleyemiyo muyum neden böyle oluyor diye
eylusko chnkymyrky acaba damarda direnç mi var diye sordum . Bende Detaylı ultrasonda direnc çıktı . buda gelisim geriliği yapabilir dedi doktor .Neyse ki siz de çıkmamış yakalar Bence haftasını zamanla
beyza0007 Gelişim açısından iki haftaya kadar önde yada geride olması normal karşılanıyor (geç döllenme olabilir) sorun yoktur rahat olun ☺️
chnkymyrky beyza0007 geç döllenme değil aslında detaylı ultrasona kadar gerilik yoktu ondan sonra geri çıkmaya başladı, inşallah dediğiniz gibidir çok sağolun
chnkymyrky eylusko detaylıda hiç dirençten bahsetmediler bugün gittiğimde de suyuna baktı iyi dedi plasente iyi dedi, sizin de hep geriden mi geliyor
eylusko chnkymyrky 33 haftalık olmak üzereyim ben de henüz gerilik olmadı Aspirin falan kullanıyorum çünkü
hayat2 eylusko bende de tek damarda direnç var ilk gebeliğimde de burası hep tuzsuz yerdim ma bunda normal yiyorum yemeklerimi size doktor tuz kesmek ten falan bahsetti mi
chnkymyrky zehea hiç geç döllenme dememişlerdi ama belki de ihtimal var kilo boy öğrenemedim belki onlar haftasıyla uyumlu onu bilemiyorum
chnkymyrky Busranur_mnts sizde boy kiloda mı haftasına göre geriden geliyor tüm ölçümler oalrak mı yani, bazı bebekler de minyon oluyormuş belki sizin de öyledir
chnkymyrky Busranur_mnts anladım bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah, size bir sebep söylediler mi geriden gelmesiyle alakalı
eylusko hayat2 hayir tuz konusunda hiç bisey demedi . Ama hergun tansiyon takibi yapıp aspirin içiyorum kan sulandirmasi için. Kac haftaliksiniz
Busranur_mnts chnkymyrky amin canım genetiği olabilir minyondur dediler ben de minyonum zaten gebelikte kilo aldım qma öncesinde zayıftım boyum da çok yok kız bebek bi de omda etkiler zaten o ölçümler ortalama ölçümler birebir uyan çok kişi yoktur
chnkymyrky Busranur_mnts Busranur_mnts doğru diyosunuz ben de minyonum hem de baya 156 boy 52 kiloydım işte gebelikten önce benim erkek bebek ama kocama çekmemiş demek o normal🥲