SeLyy denizers çok üzüldüm 😣 Rabbim güldürsün yüzünü umutsuzluğa şakın kapılma dua edicem senin için . Allah hayırlı zamanda gönlüne göre versin 🙏🏻
Sulee123 denizers kimyasaldan hemen sonra çoğu kişi hamile kalıyor bende kimyasaldan 1 ay sonra tekrar hamile kaldım kimyasalvucudu gebeliğe hazırlıyor Rahmi temizliyor diyorlar üzülme bende ınanmadım çok ısrarcı bile olmadık ama çok şükür kendiliğinden oldu o ay
CanaNefess denizers canım ya çok üzüldüm sıkma canını bende geçen ay yaşamıştım vardır bundada bi hayır
Scb denizers Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin sana canim üzüldüm senin adına ama sağlıksız olduğu için ilerde daha kötü sonuçlarda olabilirdi böyle düşün üzme kendini benimde bi kaybım var kürtaj olmuştum malesef inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik yaşarsın 🙏
denizers SeLyy artık kokejyoeum hamile kalmaya ,sağlıklı gebelik olmayacak mı acaba hiç, aklımda hep sorular, çok agrım başladı su an
Kosarer denizers Allah sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah nedenini bir araştır sağlıklı olması için derim🤲
Fatmaklc66 denizers canım merak etme benımde aynı oldu suan saglıklı gebelıgım merak etme 2 3 aya kalmaz gene kalırsın
bsyaaa 2 ay önce bende kimyasal gebelik yaşadım çok üzüldüm seni iyi anlıyorum inşallah rabbim sağlıklı evlat nasip eder canım üzülme yıpratma kendini
Sulee123 denizers 11 haftalık hiç korunma eğer kürtaj ile almadılarsa kendiliğinden düştü ise bak hemen oluyor ben hep öyle rastladım çevremde de kürtaj oldu isen korun
CanaNefess denizers bende ilk defan yaşadım canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizimde dahil ama sana nacizane tavsiyem hemen söyleme kimseye sen ve eşin bilin bi süre atlat o sıkıntılı süreci sonra söyle
Pamukgirl denizers canım bende kimyasal yaşadım benim öğrenmemle düşük yapmam 1 gün sürdü. Hiç adet görmeden hamile kaldım hemen sende hazırsan korunmana gerekde yok 😏
Mayasey Ben de kimyasal geçirdiğimde çok üzülmüştüm. Günlerce nedenini araştırdım. Pıhtılaşma mı var? Genetik bozukluk mu? Ya da başka bir sebep.. Sonra aradan 2-3 ay geçti yeniden gebe kaldım. Kimyasal geçirmenizin güzel yanı şu 1.si kimyasal gebelik düşükten sayılmaz. 2.si gebe kalabiliyorsunuz
denizers Mayasey aynen canım öyle, ama üzüldüm umutlandım o kadar şimdi ise aklımda tek şey!acaba yine aynı olur mu ,korkuyo insan hamile kalmaya
Mayasey denizers hiç korkma. Korunmadan devam et.. Hayal kırıklığını anlıyorum ama o da geçecek. Her ay yeni bir umuttur❤️
Mamiii20 denizers Bende mart ayında kimyasal geçirdim bizde problemde vardı biraz eylülde tekrar hamile kaldım şuan 28 haftalık hamileyim üzülme 😊🙏
CanaNefess denizers benimde 1 düşük 1 kimyasal ve ben 1 yıl sonra hamile kalabildim ama nasip değilmiş
Tugbax68 Gecmis olsun canim umudunu kaybetme bende bir kurtaj ve bir kimyasaldan sonra gebe kaldim Rabbim sanada hayirlisıyla en kisa zamanda nasip eder insallah