bsrelif 2021 yılında 2 ci doğumumu orda gerçekleştirdim benim ilki sezeryan olduğu için ikincide sezeryandı aşırı memnun kaldım hastanesinden tut ebesine doktoruna hemşiresine varana kadar çok ilgili özelde görmediğim ilgili orda gördüm planlı doğum olduğu için doktora gittiğimde Necati hocaya bebeğin hareketinin azaldığını söyledim konuştuğumuz tarihten iki gün önce gelmek istedi kızım oda hemen yatış verdi doğum katına ön hazırlık katına götürürdüm esin ailen olmuyor orda sanedece bebeğin kıyafetini getire biliyor ebelere vermek için neteseye bağlandım bebeğin kalp atımına hareketlerine bakıldı doğum için hazirlanmamı istediler kıyafet verdiler her zaman bir ebe yanında duruyor o süreçte doğumhaneye götürdüler anestezi doktoru geliyor hemşireler falan en çok orda dikkatimi çeken sürekli beni sakinleştirmeleriydi sohbet etmeleriydi ben ilahi açmalaŕını istedim onlar hiç kirmadılar beni çok rahat geçmişti insalah bu dogumumda öyle geçer sonra yoğum bakım katına çıkardılar orda 2 3 saat bekletiyorlar durumunu izlemeleri için sürekli bebeğini yardım ederek emziriyorlar durumum iyise odan vesaire herşey beli olunca oda götürüyorlar benim eşim yanımda kaldı tek odada 8 saat sonra odanda iyi olduğunu görünce kıyafetlerini giydirmek için hemşireler geldi yardım eti ayağa kaldırıp yürütüler kısacası o hastaneden memnun kaldım isteseydim bunuda özelde dogururdum ordaki pişmanlığı artık yaşamak istemedim o yüzden bilkent şehir hastanesini tekrar tercih etim 😊