damla74 gizemilker35 hayır 4 buçuk yasında bir oğlum var geçen sene nisan ayında 11 haftalık kalp atısı duyamama sebebi ile kürtaj oldum buda 3. Gebeliğim oluyor
muuzoo gizemilker35 sizinle son reglimiz aynı ve bende gittim kese görünmedi aynı zamanda doğurma ihtimalimiz çok yüksek☺️
gizemilker35 muuzoo Yaaaa gerçekten mi😇 26 Eylül doğum gösteriyor bende Allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🫶🏻🙏
tuba_grz gizemilker35 yaaa bende 5+3 ama hamilelik psikolojisimi nedir bilmiyorum amaa o kadar kötüyüm ki herşeye ağlıyorum herşeyden herkesten nefret eşyorum normal mı acab
gizemilker35 tuba_grz O kadar normal ki kuzum bana da geliyorlar arada bi 🥹 Mutfakta rafta duran bardak bile gözüme batıyor bazen hatta 🥺
Username06 gizemilker35 3000 üzeri karından görünüyor doktorlar öyle diyor o yüzden dedim betayla alakalı kesenin görünmesi
gulten_1 Username06 benm bugün beta 2350 iken kese göründü hatta zayıf olduğum için sanırım vajina bile bakmadı göbekten göründü haftaya tekrar çağırdı
muuzoo gizemilker35 Amin inşallah benimde galiba 28 Eylül Allah herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
sedanisa41 damla74 5+6 dayım keseyi gördük çok şükür cuma günü kalp atışını duymaya gideceğim ikinci gebeliğim sağ kasıgım ve belimin sağ tarafı ağrıyordu geçti çok şükür 💐
damla74 sedanisa41 geçiyor dimi benimde belim ve bacaklarım çok ağrıyor ama ben çalişiyorum günde 19-20 bin adım atıyorum bacak ağrısını ona bağlıyorum
fnurcann Bende 5+3 de gitmiştim doktora kese gözükmüştü. 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi. Allahım evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin