Merveee6 Kızlar şu an tam 35 haftalığım en son 32 de gittim doktorum bi ay sonra gel dedi 36 da gidicem bu 2. Doğumum oğlum sezaryenle dünyaya geldiği için Buda öyle olacak acaba belli olur mu hangi gün yapacağım özele gidiyorum
ikinciyesekeranne Merveee6 doktorum 37den sonra istediğin her an olabilir demişti, büyük ihtimalle size de gün verir
elif457_ Merveee6 ben araştırma Hastanesi’nde doğum yapıcam planlı sezeryan 10 Şubat’ta olucak doğum tam 38 haftada
ikincibahar_08 Merveee6 38’den sonra doktorunda müsaitliğine göre istediğiniz zamana gün veriyor özeller ama devleti bilmiyorum arkadaşım eşinin doğum gününde doğum yapmak istedi 39. Haftayı beklediler mesela bi sıkıntısı yoktu doktor sen ne zaman istersen demiş
Cicilininkini Merveee6 özel oldugu için 38den sonra heralde istedigin bi günü de verebilir devlet takipliyim 35+4günlüğüz bugün gün almaya gittik 20 subata verdi 38+3de alacak yani
birLinaaannesi96 Merveee6 bende şehir hastanesinde doğuracağım 38+6 ya gün verdi doktorum. İlk doğumum da sezaryendi 38+1 doğurmuştum.
suragungor Merveee6 gebelik oncesi tansiyon hastasiydim ilac kullaniyorum ama ilaca ragmen tansiyonda dalgalanmalar olmaya basladi doktorumda bebegide senide riske atmayalim 37 de alicam dedi