Ertugunannesi Cereeen bende vala galba kiz erkek olsaydi hazirdi isim de kiz diyor doktor bende onun telasjna dustum 😁😁
Busraburakkk Elifsaadet toplanınca içim çekiliyo gibi oluyo acı falan olmuyo tabi içim tuhaf oluyo sadece tekmeleyince acıtıyo biraz minik adamım 😍 37 haftalık son 21 gün inşallah 🤲🏻😍
Ertugunannesi Cereeen mısra larina lina miray arya ama hangisi olsa diye dusunuyorum sence hangisi daha hos
Cereeen Ertugunannesi Benim aklımda da miray asel elizan falan vardı da bende kararsızım ama miray kulaga daha hoş geliyor koyacaksan bunu koy
Ertugunannesi Cereeen imm evet benimde onde giden isimden biridi miray bakalim teyit edeyim tam kizmi diye 😀
Deletedmom133 Elifsaadet böyle baloncuk patlaması gibi pıt pıt titreşimli kelebek kanat çırpması gibi arada ilk başta sonra Allah versin tekmeler hızlı hızlı dönmeler 😀
ecembk Biz 18+5iz iki üç gündür çook belirgin hissediyorum ☺️ Zayıf olduğum içinde sanırım şu an 44 kiloyum çünkü:) içimde ilk pıt pıt seyiriyormuş gibi oldu sonra sağa sola karnımda bişey kayıyor gibi hissediyorum civcivi🐣 kasıklarıma doğru da böyle minnak el kadar bişey olduğunu dokununca hissediyorum özellikle karnım acıkınca boş olunca😄
Elifsaadet ecembk yemek ye artık diyor demek ki☺️☺️ Peki tam olarak nerelerde hissediyorsun ben göbek deliğimin oralarda hissediyorum, erken değil mi ya büyüdü mü o kadar🙈🙈