Ulkumom Kızlar dünden beri bebeğim ufak ufak hareket ediyor eskisi gibi sert hareketleri yok gitsem mi hastaneye bilemedim. Çok nadir sancılarım var ama düzensiz. Bu ikinci doğumum olacak ilkinde bu denli azalma hissetmemiştim.
hazalmamy Ulkumom canım sancin varsa mutlaka git için rahat etsin artık son haftalar riske atmaya gelmez
Ulkumom Yazmelegi_ hastanede epey uzak ya :( hiç hareket etmiyor değil ama ufak ufak ediyor. Salı günü nst çektirmiştim nst de bana oksijen bağladılar doktor iyi sorun yok neden oksijen bağladılar anlamadım dedi ama i. Haftaya gel dedi Salı yine gidecektim.
Yazmelegi_ Ulkumom ilkinde bu denli azalma olmamisti dediniz ya o yüzden demiştim. Yinede siz bilirsiniz tabi❤️ hastanenin uzak olması da böyle sıkıntı iste🥺
Ulkumom Yazmelegi_ ya aslında ediyor şuan bile ediyor ama ufak ufak ediyor. Güçlü hareketler değil. Gidicem sanırım ben zaten çok pimpirikliyim.
hazalmamy Ulkumom Allah’ın izniyle güzel şeyler duyacaksın içini ferah tut haftan güzel dua et bol bol
Ulkumom hazalmamy çok şükür haftam iyi evet 2 haftada önden gidiyordu zaten doktor muhtemelen 37 de doğar demişti