edaabykl semakrsln 14 de öğrendim 18 de erkek dedi 20 de detaylida erkek dedi bulursam foto atarim benziyo sizin attiginiza ayni totosunda ole bi cizgi var
Sibelakta semakrsln inşllah allah gönlünüze göre versin az cok ultrasondon anlıyorum o uzun parlak denilen şey bacak iki ayağıyla bağdaş kurmuş
semakrsln edaabykl bebişlerimizin duruşu aynıymış gerçekten:)) ama benimkinde sizdeki gibi çıkıntı yok sanki ya
Zehrailly semakrsln Aslında sadece nubdan değil benimki de bacak arasını göstermemişti doktor omurga şeklinden %80 kız gibi demişti 18+3 olunca gittiğimizde bacak arasını net şekilde gördük kesin kız olduğunu öğrendik.
ebrudefnee semakrsln 12. Hafta çok küçük bende 14. Haftada gittim doktor banada net birşey demedi şuan 16. Haftadayım haftaya randevum o zaman öğrenirim inşallah
semakrsln ebrudefnee anladım net konuşmamış gerçekten. Sağlıklı sıhhatli olsun bebişlerimiz sonra da gönlümüze göre olsun inşallah 🙏
mervekalkann Haftadan beri erkeğe benziyor diyorlar net bir şey söylemiyorlar 17. Haftadayım 20. haftayı bekliyorum umarım bu sefer tam görürler 🥲