İlk kızım 8 aylıkken tek yumurta ikizlerine hamile olduğumu öğrendim. Anlattığınız gibi etraftan bir ton laf işittim daha doğmadan. İlizlerim doğdu küvezde kaldılar 20 güne yakın. Sonra evimize geldik. Bu süreçte bildiğiniz 3 bebek vardı elimde çünkü diğer kızım daha 15 aylık bile yoktu ve yeni yeni yürüyordu. Evet ilk hafta zorlandım sonrasında kendimce düzen oturttum. Allah gerçekten yardım etti o dönemde bana. Benim kızlarım zor bebek değillerdi. Bana bu lafları söyleyen insanlar hayran kalmışlardı nasıl uslu bebekler diye. Uyku düzenini ister istemez ilk aylar oturtamıyorsun ama bebek uyusun diye illa sessiz ol demedim hiç. Aksine benim kızlarım ablasının sesine o kadar alışmışlardı ki o bağrışları bile ninni gibi geliyordu. İkizlerimi öğle uykusuna yatırdığımda büyük kızımda bazen uyur bazende beraber o zaman içerisinde oyunlar oynardık. Yormam gerekiyordu çünkü gece kesintisiz uyusun istiyordum. Babamız bu dönemde çok yardımcı oldu. Ben ev işleriyle uğraşırken o kızlarla ilgilendi , gece ben küçüklere kalktığımda o büyük kızımla ilgilenirdi. Zor ama atlatılmayacak kadar zor değil. Göz açıp kapayana kadar zaman hızlı geçiyor inanın. Şimdi büyük kızım nisanda 7 yaşına girecek. İkizlerimde ağustos ayında 6 yaşına girecek. Ve ben yine gebeyim Nisan sonunda diğer evladımı kucağıma alacağım. Tek çocukta zor çok çocukta. Önemli olan senin kendine güvenmen. Her durum aşılır. Korkma. Biz doğumlardan sonra hemen ayaklanan kadınlarız elbet her durumun altından kalkarız. Bizim gücümüz bize yeter. Sağ Salim kucağına al çiçeğim 🫶❤️