yazar761_ kavramak bende aynı şekilde normal zamanda da çok su tüketen birisi değilim 1lt anca içebiliyorum
kurkmantosuzmadonna kavramak 1 litrelik şişeye doldurun ve masanın üzerine koyun. Her gün onu iki defa doldurup bitirmeyi hedefleyin.
sakarbirhanim kavramak ben normalde günde 4 litre falan çok rahat tüketirdim. Şimdi 20. haftamdayım ama günde 1 litre zor içiyorum. İçmem gerekiyor ama midem almıyor asla
habibe66yks kavramak 2 buçuk litre matara aldim 1 buçuk yada 2 içiyorum tamamını gün içinde bitiremiyorum yatmaya yakın çok fazla içmiyorum gece hep wc ye kalkmak zorunda kaliyorum
Papatya05_ kavramak canım valla en başından beri asla 2.5 3 lt tüketemedim bende 1.5 1.8 çok nadir 2 oluyordu 36+4 deyim 1.5 içiyorum ama fazlası olmuyor
selna kavramak aynıyız gün olarak seninle maalesef bende içemiyorum içtikçe kusasım geliyor en fazla 1 lt. Bazen limonlu içiyorum birde biraz soğuk içiyorum o daha kolay oluyor
Meleekdincc İdrar yolu enfeksiyonum vardı yeni geçti sayılır son ayimdayim tekrar olmamak için kırk takla atıyorum resmen 5 litre 5 litre alıyorum suyu 2 günde bitirmeye çalışyorum egerki sürekli gözümün önünde olmazsa aklıma bile gelmiyor su içmek
bsrelif kavramak Bende o haftalarda hiç içemiyordum şu an 15+4 gayet içiyorum biraz bulanıyor içtikten sonra ama olsun