tugceyavuzhan Deneyimli annelerden bilgi almak istiyorum. Şimdiden doğum korkusu sardı 29. Haftamdayım. Hem vajinal hem de sezaryan doğum yapmış annelerden doğum öncesi ve sonrası neler yapılmalı bilgi alabilir miyiiimmm🫶🏻
Nisanmomy tugceyavuzhan gebelik zehirlenmesi nedeniyle 35. Hafta spinal sezeryan ile doğum yaptım. Bele vurulan iğne hiç acıtmadı. Damar yolu açılırken bile daha çok canım yanıyordu. Doğum esnasında karın bölgesine baskıları falan hissediyorsunuz ama ağrı hiç olmuyor. Doğum sonrası baş ağrısı olmasın diye sade nescafe içtim. Beni zorlayan tek şey doğum sonrası yaklaşık 3 hafta süren ödem oldu. O da ağrısız bir süreçti. Sağlıkla gelsin bebeğiniz
Daisyy000 tugceyavuzhan 2 sezaryen doğum yaptım ilki berbatti ve çok uzun süre iyileşemedim, 2.si pamuk gibiydi 1 hafta sonra hiç ameliyat olmamış gibiydim..Dogum kader işi,kimse sezaryen-vajinal kolay veya zor diyemez..
minikimd tugceyavuzhan üç gebelik geçirdim ilki çok kötüydü çünkü bilinçsizdim ve epidural gibi rahat bir yardım yoktu beş ay önce doğum yaptım epidurali su gibi geçti ne ara doğum yaptığımı anlamadım bile hemen de ayaklandım dikiş almadım çok güzel di