260814 Merhabalar ben bir şey sorcam şimdi ben Özele gidiyorm Doğumuda özelde yapıcam fakat bugün gittiğimde bana eşimin sigortasından yararlanamıyomuş doğm ücreti için bunun sebebi nedir bildiğim kadarıyla yararlanabiliniyor bi bilgisi olan varsa sölerse çok memnun olurum kafama takıldı
DlstM 260814 bnm bildiğim hastanenin norml doğum ücreti var her hastanenin işte o rakam ödeniyo sgk la alakası varmı
Beyzan 260814 neden öyle demişler acaba hastane özel sağlık sigortalı filan bir hastane mi yani tek tip fiyat mı var. Keşke detaylı sorsaydınız ben 9 aydır eşim üzerinden hem devlet hem özel hastaneye kontrole gidiyorum özelde söylüyorlar tahlil va yapılacağı zaman SGK lı olandan şu kadar ücret alınıyor filan diye sigorta özelde her şeyi karşılamıyor sonuçta öyle bir şey mi demek istediler siz bir arayıp sorun bence Doğum ücretini filan
Gurbettegebe 260814 hiç birsey in olmasa analık hakkın war sigortadan yararlanıyosun kadın dogum dogum özeşlerdede geçerli arkadasım iyi arastır
Ggizemsnl 260814 yok kuzum eşinin sigortasından yararlanıyorsun. Ben çalıştığım halde eşimde emekli sandığı bende. Ama sistemde çalışan eşi diye geçiyor. Yanlış anlaşılma vardır bu işte
260814 DlstM yarısını SGK veriyor yarısınıda biz yengemde aynı hastanede doğm yaptı tabi 4 sene oluyor abimin sigortasından yararlandı
260814 Beyzan bana denilen sigortanız varmı Bnde eşimin var dedim sizin olması lazm dedi Bnde eşimden yararlanılabiliyorm dedim oda Yok sizin olcak dedi anlam vermedim
260814 Ggizemsnl Bnde öle düşünüyorm Canım netten baktm en yakn SGK ya kimliğinizle gidip aktivasyonunuzu yaptırın diyo
yummyaras 260814 bazı özel hastane politikalarında doğum ücreti sigortayla ilgili degil, tek. Benimki de öyle canım. Sigorta karsılamasına müsade etmiyorlar sabit fiyat gibi düşün. Bazıları karsılıyor hastane politikasıyla ilgili olabilir, sevgiler♥️
260814 yummyaras bak bunu hiç düşünmemiştim ama 1 sene bile olmadı bi arkadaşm aynı hastanede yaptı ve eşinin sigortasından yararlanmış öle Söledi
DlstM 260814 özel hastane mi?? Allah Allah bnde araştıryım bunu biizmde özel hastane ama karşılamıuo galiba daha gidip konuşmadıkda bişi
yummyaras 260814 bir de aklıma geldi, gecmişe dönük bağkur borcunuz varsa devlet esiniz üzerinden kabul etmiyor bir arastır canım
CnsyeniHamile 260814 canım sana Doğum ücretinden bahsetmişler Doğumda ödeyeceğn paradan değil yani SGK lı annelerde Doğumdan 2 ay önce Doğum iZnine çıkarıp Doğum ücreti alıyorlar karıştırmışsın sen 😊
260814 CnsyeniHamile yok canm karıştırma faln olmadı bana eşimin SGK sından yararlanamadığını sölendi yani sizin dediğiniz gibi birşey denmedi açık açık dediğim sölendi
Selvis 260814 sigorta özellerde doğumu karşılamıyor. Ben kendim öğretmenim benim kendiminki bile beni karşılamıyor 😄 hastanenin herkese belirlediği genel ücret neyse o ödeniyor özellerde ssk olsun memur olsun işsiz olsun fark etmiyor doğum ücreti
260814 Selvis doğrudur ama bi kaç hastanede geçerli eşimin sigortasıda geçiyor ve bi kaç arkadaşımda yararlanıyor eşinden