hislibiri 5 şubata randevu aldım. 11+5 olacağız. Acaba cinsiyet belli olur mu ya. Kızım da 14 haftada öğrenmiştik.
elaefem hislibiri ilk bebeğimde 12.haftada öğrenmiştim erkekti.şimdi ikinciye hamileyim 15 haftalık hala öğrenemedim 😂😂
saziment hislibiri ultrasonda bebek yuvarlak bütün gibi duruyorsa kız eli kolu parmakları vs çok belliyse erkek derler genelde
hislibiri saziment Öyle mi bunu duymamıştım pek. Daha hiç komple göremedik. En son gittiğimde 8 haftalıktı çünkü.. 🥹
hislibiri mutlubalik Biraz heyecanlıyım. Devlette hemen söylemiyolar diyolar ama bakalım göreceğiz.. 🌸
elaefem hislibiri hayırlısı olsun inş benimde gönlümden kız geçiyor ama sağlıklı olsunda farketmez diyorum 😀😀
saziment hislibiri doğruluğunu bilemem ama böyle bir rivayet var bacım sağlıkla gelsin inşallah allah gönlüne göre versin
hislibiri yazar761_ Hmmm kimisi öğreniyor kimisi bekliyor bakayım burada ki çoğunluk nedir merak ettim..
zuloss hislibiri ben ilk çocuğumu 10. Haftada öğrenmiştim ikinci gebeliğimde 21 haftalığım hala net öğrenemedim 😅
hislibiri elaefem Benim de bir kızım var bir oğlum olsun isterim ama Rabbim bilir en iyisini sağlıklı olsunlarda 😍