HNur55 Merhabalar, 29 haftalık hamileyim, doktorum şuan bebeğin başının yukarıda olduğunu ve pozisyonunu değiştirmemiz gerektiğini söyledi, kendi kendine dönüyor mu yada ne yapmak gerekiyor bilgisi olan var mı
Mege_Adanisa HNur55 daha çok erken canım 37 ye kadar yolu var sakın yanlış bir şey yapmayın lütfen 🙏 benim de makat geliş bebek ters doktorum asla alttan muayene ettirme kimseye dedi bazen acil oldu mu devlete gidiyorum o yüzden siz de sabredin inşallah döner
ece_469 HNur55 Merhaba ,benim de aynı şekilde ayakları altta başı üstte makat pozisyonunda dedi. 28+3 benim haftam da . Geçen hafta tam tersi pozisyondaydı. Doktor hareket ediyor içeride normal dedi.
QueenJ HNur55 38de bile dönen var. Kendiliğinden dönüyor benimki bi gece uyumak üzereyken döndü, döndüğünü hissetmiştim karnım yukarıdan aşağıya dalgalandı resmen
Mege_Adanisa HNur55 valla bende bilmiyorum 32 haftalık oldum hasbelkader bu vakte kadar geldiğime şükür ediyorum inanın uzanmaktan sıkıldım ne çok yürümeye korkuyorum ne de oturmaya uzanmaktan kalçalarım ağrıyor 🤕
eed21 Kordon dolanması gibi çeşitli şeyelr olabiliyormuş sakın hareket falan denemeyin. Doktorunuza sorun. Ben korkuyorum açıkçası bir şey olursa vicdan azabından ölürüm. Bende sizin gibi araştırdım ama işte bu tehlikeleri duydum denemeyin bir şey
Mavininbiri HNur55 Benim de o haftalarda makat gelişti, baş geliş pozisyonu aldı 2 hafta sonra 2 hafta önce 33 haftalık yine makat gelişe dönmüştü, doktorum henüz küçük değiştirir demişti pozisyonu. Doğum da bile değişen varmış
Aysgulgndz HNur55 bende 30 haftalık oldum bebek hareketlerinde azalma var ondan tedirginim biraz ama kontrole gittiğimde makat gelişti 33 den sonra dönüyorlarmıs henüz erken dedi