Jhjgnbhjn Oğlum 21 aylık dört haftalık hamileyim doğduğu zaman araları 2,5 yaş olacak istemeyerek oldu demeyeceğim isteyerek oldu ama birden olunca şoklandım tabi yaz hamleliğinden korkuyorum çünkü eylül ortası gibi olacak fikirlerinize açığım
aslans Jhjgnbhjn ilk oğlumu Eylül başında doğurdum. Son güne kadar fik fik gezdim. Sadece yazın Burun kuruluğu ve gece sıcaktan yatamazdım. Bebek doğunca da havalar hâlâ sıcak olduğu için ilk üç ay çok rahattım. Şimdi ikinciye hamileyim o da Eylül başında doğacak. Doğmadan önce tatilimi filan yapmayı düşünüyorum.
ilaydaltan Jhjgnbhjn kızım martın 25 inde 3 yaşında olucak oğlum da nisan gibi doğcak nasipse kışın daha zor hamilelik ben zorlandım kızımda sa bunda da hava almaya bile çıkamadım nerdeyse hasta oldum ilaç kullanamadım kızım hastalandı ilgilenmek zor oldu hastaneyle vs.
Gzmadymn Jhjgnbhjn kızım 8 aylık ben 8 haftalık hamileyim sizle aynı durumdayim istemeyerek demeyelim ama yanlışlıkla oldu 😂 ilk kızım zor olmuştu (5 yıl sonra olmuştu) o yüzden sağlıkla gelsin hayırla büyüsünler elbet Rabb’im yardım eder
Jhjgnbhjn aslans korkuların oldu mu peki benim korkularım var hani çok gezmekten yürümekten bir şey olur korkusu ben ilk Gebelimde kış olduğu için sürekli evdeydim
aslans Jhjgnbhjn Günlük beş bin adım atıyordum. Her işimi kendim yaptım. İstediğim zaman dışarı çıkıp nefes almak aşırı iyi geliyordu bana. Kafamı dagitacak bir şeyler buluyordum. Vakit hızlı geçiyordu. Düşük riski olmadığı sürece yürümekten hareketten zarar gelmez ki.
fundiiim Jhjgnbhjn ilk doğumum Eylül sonu idi sıcaklardan dolayı ayaklarım aşırı şişmişti ama doğumda geçti sıcak çok etkiliyor ama onunda çözümü var klimalı ortamlarda daha çok vakit geçiriyorsun akşamları yürüyüş yapıyordum.2. Bebeğimi haziranda doğurdum emzirirken yapış yapış oluyorsun sen terliyorsun bebek terliyor isilik oluyor sivriler ısırıyor bebeği bana yaz bebeği daha zor geldi açıkçası.eylül sonrasında bi nebze daha serinleyebiliyor hava hoş oluyor
fundiiim Jhjgnbhjn canım her hamilelik her bebek kendine özel oluyor sana önerim dışardan gelen uyarılar mantığına uymuyorsa kulaklarını kapat hehe de doğru bildiğini yap.uykusuzluk yorgunluk geçmeyecek gibi geliyor psikolojik olarak yorgun hissediyorsun ama Herşey geçiyor ve o ağlama seslerini bile özlüyorsun kokusunu özlüyorsun emzirmeyi özlüyorsun her anın tadını doya doya çıkart. Bak biz 13 sene sonra tekrar sil başa döneceZ 3. Bebeğimizi bekliyoruz kucağımıza almamız için gün sayıyor kızlarım eşim ben herkes çok özel anlar duygular Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah hep iyi insanlar ile karşılaşsın evlatlarımız🥰sağlıkla büyüt bebeğini
fundiiim Jhjgnbhjn bebeğim var diye kendini hiç bişeyden kısıtlama sen kendini ne kadar kasarsan strese sokarsan bebek bundan çok etkileniyor ve oda strese giriyor.planlı programlı gittiğin zaman Herşey yoluna zamanla giriyor duş be uyku düzenini zamanını kaçırmadığın sürece rahat olur bebişin.bebekler uyku rutini çok önemli oda zamanla oturur ama stres yapma hiç
sevaldqn1 Jhjgnbhjn haziran ayında doğurdum 2. Kızımı gayet güzel geçti rahatttık yani korkma daha iyi oluyor
fundiiim Jhjgnbhjn hem nasıl bi güzel arkadaş oluyorlar ki kız neşesi diye bi gerçek var çok doğru kimse olmasın yanımda kızlarım olsun eşim olsun yeter giriyoruz kol kola nereye isterlerse gezdiriyorum çok keyifli 3. Bebişimde kız çok şükür 😅 hayırlı evlat olsunlar vatana millete hayırlı bireyler yetiştirmek için çabalıyorum