Fatma_furkan1996 ikiprensesannesi___ vıttırı vızzık valla güldüm buna ya 😂korkacak bişey yok canım benim sen stres yapma bol bol sağ suyunu iç hurma da ye sütünü çoğaltır inşallah
ikiprensesannesi___ Fatma_furkan1996 öyleler, 😂teşekkür ederim canım benim😘😍 yiyorum inşallah böyle devam eder
ikiprensesannesi___ Baklavaseverim ben sürekli sağmıyacam canım emziriyorum mesela diyorum gögüslerim şimdi biraz rahatsız ediyor sağıp bebeğim bazen çok ağlıyor mecbur mama veriyorum o zaman o sütü vermek istiyorum onun için istiyorum bakacam inşallah bulursam alacam artik
ikiprensesannesi___ annekiz6141 bir yerlerinden biri şeyler uyduruyorlar habire ah ah on’ların ağızları
ikiprensesannesi___ Fatma_furkan1996 evet özellikle son zamanlarda çok korkar oldum mamalardan ister istemez yoksa ilk kızlarımda hiç tereddüt etmeden veriyordum mamayı
ikiprensesannesi___ 0925 şöyle ben sürekli sağmıyacam şükür emziriyorum bir sorun yok bâzen bebeğim çok ağliyor mama veriyorum sağıp o zamanlar mama yerine o sütü vermek istiyorum ondan
ikiprensesannesi___ jalepone bu çok bilmişler neye göre yorumlama yapıyorlar çok merak ediyorum bende öyle biliyorum ama öyle söyleyince bir tereddüt ediyor insan
jalepone ikiprensesannesi___ agzı olan herkes herşeye yorum yapıyor işte sen bildiğinden şaşma kendine güven 🌸