alsibel Hanimlar 30-33 hafta arasi ultrasona girenler bebeginiz kac kilo cikti? Bebegim 33de 1870 gr cikti tam sinirda aslinda Ben minyon yapiliyim genetik de olabilir ama bebegimin kilo almasi icin neler yapabilirim
0925 alsibel çok az değil aslında çünkü 32 den sonra kilo alımı başlıyor tatlı şeyler ye kaşar muz tahin pekmez ye portakal labne peynir haşlanmış yumurta
tugbamuratmutlu alsibel bende fikrimi solemek isterim hergun ya kasarli tost yada bi kase kaşar bir bardak sut 2adet muz sabah ve aksama yayarak 2ser dilim ekmek mutlaka ya muzun yaninda yada sade kayisi incir cig kuruyemisler hi avuc kadar sole diyebilirim canim suan 35haftaligim benimki dogum kilosunda ve ekstra yaptigim sey bunlar 🙏sanada faydasi olur insallah
seydamerve Bende bugün doktora gittim 29+2 deyim bebeğin kgsi 1100gramla 1200arasnda çıktı. Azmı sizce ne Yapmalıyım?
damlossss Benim de aynısı 2 gün önce oldu 36+1 dim 2 kilo 400 çıktı doktor sınırda dedi karın çevresi geriden geliyor dedi şehir hastanesine yönlendirdi daha önce gittim ama sorun yok dediler ne yapacağım bilmiyorum ordan oraya yönlendirip duruyorlar
gamzedemiir Bende bugün doktora gittim 34 haftamdayım 1.900 gram çıktı 32 hafta ile uyumlu dedi oysa dikkat ediyorum beslenmeme ama gün içinde çok yoruyorum kendimi iş temizlikle acaba etkisi olabilir mi
seydamerve alsibel banada bugün düşük dedi😔bnm ishalim var iştahım çok iyi değil ne yapmam gerekiyor bilmiyorum..
alsibel Tavsiyeler icin cok tesekkurler hanimlar, insallah gorenlerde faydalanir ve bebegimize de iyi gelir
katlav alsibel 32.haftada 1950 kiloydu bebeğim 34. Haftada gittiğimde 2334 merak etmeyin şimdi hızlı kilo almaya başlar 😊 siz sağlıklı ve bebeğe yarayacak şeyler tüketin. Ben peynir balık ve bakliyat yönünden zengin beslenmeye çalışıyorum 🙏🏻