winniandfriends Kaç haftalık hamilesiniz ve yaşadığınız belirtiler var mı? Beta değerleriniz nasıl gidiyor? Kese ve kalp atışı ne zaman görülüyor? Ultrason karından mı vajinadan mı oluyor? Yaşayanlar var mı bunları
sevdakalin winniandfriends hayırlısı olsun inşallah Bnde 5 gün önce hasteneye gittim 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim karından baktı görünmedi vajinal ultrasonla baktı kese var dedi kalp atışını birkaç haftaya gel tekrar bakacağız dedi Bnde belirtiler sadece bel ağrısı göğüs ağrısı Sırt ağrısı vardı bide pembe lekelenme oldu peçeteyi sürdükçe geliyor du sadece iki gün sürdü heralde yerleşme lekesiydi 😊
Sonay2014 winniandfriends uygulamaya göre 4+6 haftalık görünüyor 28 Ocak ta beta değerim 259 du bugün yaklaşık 1 saat önce yine kan verdim inşallah yükselmiştir geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum
nisancoco_ winniandfriends 5+2 haftalık hamileyim. 2 gün kasık ağrısı ve karında şişkinlik oldu. Ağzımda farklı metalik bir tat oldu. O çok tuhaftı.
ase_957 winniandfriends 5 +1 deyım kasık ağrısı bel agrısı var mıde bulantısı daha doktora gıtmedım perşembe günü gidicem doktora
anonim95 Ben 6+1 ken ultrasonda gözükmedi alttan muane de gözüktü suan 6+3 kan tahlili fln verdim haftaya sonuc var tekrar gideceğim doktor baktığında bebeğin kalp atışı var dedi ama dinletmedi
duygunisa Uygulamaya göre 4+3 hamileyim aşırı sol kasık ağrısı karın ağrısı ve şişkinlik oldu .sarı akıntım oldu 3 gün kala göğüs hassasiyetim oldu ve hâlâ devam ediyor hafif mide bulantıları da var
winniandfriends duygunisa bende de çok şişkinlik var çok garip geliyor şu an kendimi görünce. Bunun için bir şey yapıyor musunuz
cicekligunler2332 winniandfriends bende de şişkinlik oldu canım yalan olmasın gerçekten de göbegim az şişmiş anlamafım bende
cicekligunler2332 5+4 üm kasık ağrılarım var sızlıyor, mahvetmiş beni özellikle sol taraf bacaga da vuruyor
kahvekedi 4+6 görünüyor. göğüs hassasiyeti ve hafif kadık ağrısı var . Yarın kan vericem inşallah yükselmiştir 🤲🏽
yesimkzn93 Benimde çok kasıklarım ağrıyor sol tarafımda daha fazla hissediyorum ikinci gebeliğin uygulamaya göre 5+1