neyazsamkii benim bu 3. Gebeligim ilk ikisi 8 ve 9. Haftada düşükle sonuçlandı. Rahmim kalp seklinde olduğu için bebek tutulması zor bir rahimmis. 3. Gebeligimde hiç gebe olduğumu düşünmedim 15 gün boyunca adet gördüm ama adet gibi yoğun değildi artık bu bitmicek herhalde diyip doktora gidince öğrendim hamile olduğumu 2 dusukten sonra panik atak hastası olduğum için antidepresan kullanıyordum. Hem ağır ilaç hem kanama ck umudum yoktu bebeğin tutunacagindan bol bol istirahat yürüyüş yasak sıcak duş yasak cinsel ilişki yasak sinir stres yasak yolculuk yasak. Bu şekilde 14 hafta geçirdik kanama alanı bebeğin kesesi ile büyüyordu bana duphaston verdi doktor. 14. Haftaya doğru kanama alanı yok oldu. Ilaci kestik şükür şu an 20+5 olduk. 2li taramadaki doktorum senin gibi rahmi olanlar genelde bebek sahibi olmakta zorlanıyor dedi. Detayli ultrasonda ki doktorum da ben düşük tehdidi olan kanamasi olan hastama progesteron duphaston gibi ilaçlar vermem akışına bırakırım o ilaçlar daha zararlı dedi. Ama kadın doğum doktorum bebek tutunsun diye kanında pihtilasma yoksa bile kan sulandirici baslayalim dedi tüp bebek tedavisinde bile kullanıyoruz dedi. Pihtilasma varmış zaten iğne sayesinde mi ilaç sayesinde mi bebeğim tutundu tehlikesi kayboldu şükür. Doğuma kadar igneye devam edicem. İnşallah sizin içinde hayırlısı ne ise o olsun. Bu arada 2 dusugum de doktorum iyi ki tutunmamis zaten düzgün gelismemisti özürlü olabilirdi demişti bazen vücut kötü bebeği atıyor o yüzden içinizi ferah tutun elinizden geleni yapın gerisi takdiri ilahi. Stres en büyük düşman bu süreçte…