glcntz Kızlar suni sancı ile doğum yapicam suni sancıyi serum ile mi veriliyor bir de sancılar ne zman başlıyor
parildayanyildiz2 glcntz Allah kolaylık versin canım kolay doğum nasip olsun bana serumla verilmişti açıklık ilerledikçe sancı artıyordu yanlış hatırlamıyorsam
elinaz1 glcntz evet canım serum ile veriliyor . Suni sancı doğum süresini kısaltıyor . Kolay doğumlar diliyorum .
twobabymomm glcntz Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım benim hiç açıklığım ve sancım yoktu önce alttan fitil verdiler sonra serum taktılar
deletedmom43191 glcntz 9da suni serum takıldı bana sancılar saat 1 de başladı 2 de sıklaştı 4 de bebegim dogdu kesi dikis olmadı
deletedmom43191 parildayanyildiz2 o her dogumda oyle bebegin çıkması yaklaştıkça agri yoğunlaşır suniyle alakası yok
parildayanyildiz2 deletedmom43191 bende suniden dolayı demedim ki zaten açıklık arttıkça sancı aralığı sıklaşıyordu ve yoğunlaşıyordu
sym_kvrak glcntz kaç haftalık hamilesin Bana fitil şeklinde verdiler suni sancıyı 6 cm açıklıktan sonra çıkardılar sonra açılmam çabuk oldu. Allah kolaylık versin kolayca ve sağlıkla gelsin
Havin49_ glcntz damardan serum veriyorlar ben yarım saat sonra fln etkisini gidermeye başlamıştım genelikle çabuk açılma oluyor ben 8 saat çektim suni sancıyla 8 saat de kendi sancım 16 saat sürdü doğumum ama bunu 8 saati suni sancıydı