elinaz1 yagmurandrmk son 28 gün ama bebiş pazartesi günü gelmek istedi . Doğum ilaçlarla durduruldu bakalım 2. Gelmek istediğinde doğum olacak ☺️ sabırsızlıkla bekliyorum Allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin hepimize🤍
yagmurandrmk Senemmm999 sağlıkla kucağına al çok çok az kalmış 🥹🥹 içimde kalsın yok yok doğurayım evresi çok zor 🫣
Senemmm999 yagmurandrmk amin hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım gerçekten son zamanlar geçmek bilmiyor🥹
yagmurandrmk Senemmm999 gün sayınca geçmiyor evet ama 40 dan sonra su gibi akıyor sanki benim için 🫣♥️
yagmurandrmk Zhde ahh o günleri görecek miyiz bakalım 🥹 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲♥️
yagmurandrmk betulmommy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ♥️🤲 55 de benim için zaman durmuştu resmen 🫣
yagmurandrmk seher_3590 ahh 60 mıı o zamanlar zordu benim için geçti şükür rabbim seninkini kolay eylesin canım ♥️🤲
htc5858 yagmurandrmk son 30 sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım, sanki heran doğacak gibi ağrı sancı bitmiyor bakalım ne zaman gelecek minik hanfendi 🩷🥹
yagmurandrmk htc5858 sancılar dün gece güzel yokladı 😅 bakalım akşama randevum var doktor ne diyecek 😅 uyku da aşırı bölünmeye başladı vücut kendini hazırlıyor uykusuzluğa ♥️
yagmurandrmk Ruyasekr2089 4 müü 🥹 gelsin artık yoruldum evresindesin ♥️🤲 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim ♥️🤲