sln_yc Kızlar doktoruma çok güveniyorum, iyi bir hekim. Cihazı da çok iyi. Geçmiş hastaları olan yakınlarım, 10-11. Haftada cinsiyeti net bilebiliyor diyorlar. Sizinki en erken kaçıncı haftada kesinleşti
busraulas sln_yc bende hastaneden yeni geldim 19+3deyim hala cinsiyetimiz belli değil kız tahmin ediyorlar bir ay sonrasına detaylı ultrason verdiler ozamana kadar meraktan çatlamam inşallah sonradan erkek demezler insallah ya bir tane oglum var bunu kız istiyorum hayırlısıyla
tugbaustuntas sln_yc birazda bebişle ilgili ya benim kızım göstermedi 16. Haftaya kadar sonra zor bela öğrendik şimdide yüzünü göstermiyor nazlı bi bebek olacak galiba 🥲
Asi_07 sln_yc ikili tarama testi yaparken 11+4 haftalıktı erkeğe benziyor kesinlikle erkek demişti yanılmadı kızımda da 18 haftalıkken öğrendim o ana kadar göstermedi doktorumda yanılma olmasın diye söylememişti
ayaniz sln_yc 7 sene önce oğlumda 11+5 de söylemişti doktorum (yaşlı ve tecrübeli bir doktordu) Bu sene kızımda 12+1 de kıza benzettiler 1 hafta sonra net kız dedi doktorum
busraulas tugbaustuntas evet oğlumda 14 haftada net belliydi ögrenmiştik bu baya inatçı çıktı bide kendimde gördüm bacak arası boştu hala neden net demiyorlar anlamıyorum bir ay bekleyecem detaylıyı şimdi
halime_0310 Haftada ikili taramda erkek gibi dendi Haftada %90 erkek dedi doktorum 22 haftalıkken detaylıda kesin olarak erkek olacağını öğrendim Hepsinden önce rüyamda da görmüştüm erkek bebeği
tugbaustuntas busraulas bazen kordon görebiliyorlar yani kordonu pipi sanabiliyorlar o yüzden bekletmistir ama kız bence öyle hissettim hiç cinsiyet saklayan erkek görmedim çünkü 🤭🌸
busraulas tugbaustuntas bende bu zamana kadar saklayan erkek görmedim bu ikinci kız diye tahmin edişleri 😁 teşekkür ederim 🥰
Gulaydgncy sln_yc detaylı ultrasonda kesinleşti bizimki. %80 90 kız denildi. Detaylı ultrasonda prenses geliyor demisti doktor 🫠
krizantemmm sln_yc oğluma 13. Haftada erkek demişti doğru çıktı şuan yine gebeyim aynı doktora gıdıyorum dün 11+6 da kızın olacak dedi bakalım değişecek mi ilerde
twobabymomm sln_yc 15+5 de dün devlette öğrendim erkek dedi 13+2 de özelde kıza benziyor demişti ama emin değildi