btle97 sevgili anneler ve anne adayları💜ebebek mağazalarında 30 ocak-15 şubat tarihleri arasında %28 indirim olacakmış ihtiyacı olanlar bakabilir, sizlere de buradan haber vermek istedim. gününüz güzel geçsin💐💐
nursenasu27 Sevgiiss evet mağazada da geçerli dün ben kıyafetlerinden aldım bi miktar fiyatlar cidden güzeldi şu an bi çok şey de indirimi var özellikle bebek arabası pusetiyle birlikte 6 bin küsür kaçırılacak gibi değil
btle97 Sevgiiss kuzum ben henüz gidemedim evet mağazada geçerli sanırım onlineda da bazı ürünlerde geçerli
Sevgiiss kurkmantosuzmadonna aşkım indirimleri günlere bölmüşler her marka başka gün ben 3 yalındaki oğlumla her gün gitmem imkansız çocuk mağaza görünce 10 tur aralıksız koşmaya başlıyor 🤣🤣
ozlemyilmaz60 Tecrübeli bir anne olarak e bebekte ki çoğu kıyafetler yıkanınca kendini toparlamıyor hanımlar kıyafetleri kaliteli diyemem alacaksanız lcw düşünebilirsiniz lcw sitesinde de indiirm var ama tabi e bebekte araç gereç oyuncak bebek bakım ürünlerini tavsiye ediyorum
nursenasu27 Sevgiiss vallaha benimde ortadayken bişe yoktu dün birden alışverişe çıktık gitti 20 bin doktorum pazartesi doğuma çağırdığı için aceleyle alışveriş oldu açıkçası ama sizler her indirim yakaladığınız da almanızı tavsiye ederim benim gibi aceleyle yapmazsınız hiç yoktan
Sevgiiss btle97 sanırım onlineda tüm ürünlerde olmuyor mesela siveno marka demiş bakıyorum düşmüyor sepette gidip almak lazım
kurkmantosuzmadonna Sevgiiss Ahahaha özellikle oyuncak reyonunda değil mi ? İşte online da olan tarihler bence mağazada da aynı oluyor.