Cimcime30 Kızlar sat 10 ayın 20 sınde hısteroskopıyle polıp alındı ben Oylesıne ovulasyon yaptım sanırm pik olmadan catladı akıntı oldu kaşık ağrısı ama tam pık gormedım tam pık görmeden hamıle kalan var mı
Cimcime30 Cimcime30 @kimchikimdi @adatuna @myalgenson @deletedmom43191 @Mya2515 @Sevgiiss @defneninaannesiiiii @Pembepanter
Esma006 Cimcime30 yine değerlendir canım Bir de bu ovulasyon tiplerinde genellikle yani bazen bazı günler tam pik göstermeden de yumurtlama olabiliyor hani herkes kıpkırmızı olmasını bekliyor ama öyle biliyorum
Sevgiiss Cimcime30 sanki her an pik yapacak gibi olmuş canım anlayamadım bende sen yine her gün yap belki bu ay olmaz yumurtlama
Deletedmom_878 Esma006 canım benimde tam pik yakalayamadım ya ama pike yakın koyuluk oldu testimde oda çok kısa sürdü.gündüz 3 te koyuydu akşam 22.30 da tekrar silik oldu o gün de 1 gibi ilişki oldu iyi mi sence
Sevgiiss Cimcime30 o zaman geç olacak yapmaya devam et , ben 1 yıl takip ettim tek bir ay ay yumurtlama olmadı olabiliyor diye biliyorum inşallah olur kuzum tedaviden önce sürpriz yapsın
Sezei Cimcime30 kuzum anovülasyon diye bir durum var maalesef yumurtlama olmadan da adet görebiliyorsun
Aysgl97 bende hiç tam koyu pik göremiyorum hep testlerim böyle.Ama yumurtalama oluyor fark ediyorum.Akıntı,Kasık ağrısı oluyor adetlerimde düzenli.Acaba yumurta tam büyümeden mi çatlıyor
anneyim01 Cimcime30 gecen ay bende öyleydim glm Akıntım devam etti Reğl oldum inş sen hamile kalrsın .