merve__12 Kızlar hareketleri bazen çok aşşağıda hissediyorum sağ tarafımda hele yanlarda hissediyorum bazen tamamen böbreklere yakın bormal mi bunlar 😂😂 her an her yerde
Fuunndaaa merve__12 benimde ikiz daha çok aşağıda hissediyorum aşağıda bastırıyorlar ikiside makat geliş yukarda hiç harkeet yok neredeyse
Moz vanilya_kokusu_ sende de vajinal baskı ağrı bacak ağrısı var mı resmen yürüyemiyorum yatakta dönemiyorum
vanilya_kokusu_ Moz nasıl yok kız dün gece ağlaya ağlaya uyumuşum dizden altı rabim göstermesin felç geçiyorum sandım eşim masaj yaptı bu nasıl bacak ağrısı afedersin genital bölgem okadar.agriyor.ki bacağımı asla açamıyorum ağrıdan 🥺
busra34__ Moz ay bende de var bugün 30 oldum yeni olmaya başladı 🥴 uzanırken kalkınca rahmin nasıl ağrıyor yürrüyemiyorum geri geçitor normaldir hehlde😐
ezgi3452 merve__12 Muhtemelen bazen ellerini bazen ayaklarını hissediyorsun o yüzden farklı noktalarda oluyor 30+6 bizimde öyle. Ayakları neredeyse bobregimin orada elleri tam kasıklarımda bir ordan oynuyor bı oradan 😍