Aysgl97 kelebek_2 ben adetime 1 gün kala 60 ile öğrendim bence gayet iyi değerin 2 günde iki katına çıkması önemli olan
kelebek_2 Aysgl97 pazartesi gidebilirsem gitcem inşallah yağış çok kızım ıslanmasın diye gidemem belki
es__ Merhaba kızlar bende dün test yaptım çizgi gözükmüyordu bugün sabah yaptım kaset testte ondada ilk 3 dk baktım flaş ile tutunca çizgi gözüküyor ama normal şekilde çizgi gözükmüyor dün flaş ile bakınca da çizgi yoktu sizde var mıdır
nisancoco_ kelebek_2 adetimden 2 gün sonrası değerim 73tü. 9 gün sonra 2350 oldu. Ay bu insanlar ne kadar hevesli moral bozmaya. Önemli olan düzenli artış. Ki önceki gebeliğimde de 55le öğrendim.
senaninannesi_ nisancoco_ evet ya günden güne hızlı bir şekilde artıyor zaten hasttaşuan 2. Gebeliğim kan testi bile istemedi doktorlar hiç testte silik çıkmıştı 2 gün sonrasında tekrar yaptım tam çıktı sonea doktoruma gittim keseyi de bebeği de gördü kan falan istemedi
senaninannesi_ kelebek_2 âdet tarihine varsa normal çıkmış benimde ilk gebeliğimde adetimden2 gün geçmişti 110 çıkmıştı doktora görün istersen
nisancoco_ senaninannesi_ sanırım bu beta değeri de kişiden kişiye değişiyormuş önemli olan yüksek olması değil katlanarak artmasıymış. Haklısınız önemli olan kesenin bebeğin görünmesi 🌸
shrbnkrks Benimde adete son 4 gün dün beta verdim 0.200 negatif ama testlerim pozitif bugün yine yaptım hemen pozitif çıktı 🙂↔️
es__ shrbnkrks çok anlamam ama buradaki yorumları okuyorum da kanda yükselmemiştir belkide farklı testlerle deneyin birde
shrbnkrks es__ benimde öyle çok başıma geldi anlayabiliyorum ama erken gebelik testi prodoctor var onu yapmanı tavsiye ederim
shrbnkrks es__ erken gebelik veya kaset test hepsini yaptım kaset tesler sonradan seninki gibi silik çıkıyor erken gebelik hemen çıkıyor ama kanda niye çıkmıyor anlamadim
shrbnkrks es__ hayır reglime 4 gün var hemen anında çıktı öyle silik felan da değil gayyet belli net resim atacağım ama nasıl atıldığını bilmiyorum😂