ikincianneolmayolundaa edaabykl yarin gün icin gıtcem bende anezteziye bugün görüştüm yarin gün almak icin gitcem sorcam bende siz mi gireceksiniz diye
sorenita_ ikincianneolmayolundaa nasipse yarın doğumum var numunede, doktorum semih bey kendi girecek sezeryanıma. gebeliğimin en başında sormuştum siz mi giriyorsunuz doğuma diye eğer su gelişi sancı ani birşey olmazsa, gün verirsem ben giriyorum demişti. muhtemelen diğer doktorlarda öyledir
ikincianneolmayolundaa edaabykl ben abdulkerim üçüncüye gidiyorum memnunum başta onla başladim devam ediyorum
edaabykl ikincianneolmayolundaa bende doktorum olmadığında ona gidiyorum ilgili bi doktor ama genel olarak planli sezeryana kendi doktorun gelir egerki plandan erken sancin erken doğum gibi vs. Bisey olmaz ise saglikla gelsin inşallah
alynaca yenibaslangic_ bende ufuk bilgine gdiyorum tatlı dilli iyi bir doktor sorularıma cevap alabiliyorum iki doğumumu özelde yapmıştım 3. Süpriz bebeğim için ufuk beye gidiyorum🥰
mihriban61 merhabalr bende semih ekiciye gidiyorum suan 17 haftalıgım çok memnunum monitörü bana ceviriyo anlatıyo içeriye hasta doluşturmuyo tek tek alıyo tahlil sonuçlarımı veya sorularıma sosyal medyadn isteyip cvp atıyor
sudenurata edaabykl hım anladım ben şükrettin yeşilcicege gittim soylememe ragmen almadı acaba digerine gitsem nasıl bir doktor iyimi
edaabykl sudenurata iyidir ben ona gidiyodum erken dogum yaptm ama gebelik zehirlenmesinden 26 haftalikken sonra daha gidemedim ama rica edersen esimde gelebilir mi dye gelsin diyor
sorenita_ sudenurata yasin semih ekiciye gidin bence doğum yapalı 1 ay oldu tüm gebeliğim boyunca semih beye gittim doğumumada o girdi çok memnunum ondan
sudenurata sorenita_ valla herkes kendi doktorunu öneriyor anladıgım kadariyla numunedeki doktorlarin hepsi iyi şuan aynı doktorla devam edicem bakalım
mihriban61 sorenita_ bende semih beyden memnunum bende 22 haftalıhım 2.gebeligim sezeryan olcam nasipse
sorenita_ mihriban61 Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin, ben memnun kaldım numuneden devlet olduğu için aklımda soru işaretleri vardı ama güzeldi herşey. umarım sizin de süreciniz mükemmel geçer🥰