Keremeral Kızlar merhaba beta hcg değerlerinizi adete ne kadar kala öğrendiniz değerleriniz kaçtı ??2 günüm kaldı adete idrar testi negatif bilgilerinize ihtiyacım var kanda baktırsam çıkarmı ki??🤲
Mlssa Keremeral Kan kesin sonuç canım ama ben 3 gün geçtikten sonra baktırmıştım idrarda silik 2.çizgi çıkınca 🤗 ama merak ediyorsan yaptır cnm burda çok arkadaş kanda adetten önce çıkar diyordu benim net bilgim yok🙏🏻
Sis Keremeral ben adeti 4 gün geçmişti idrar testi yapmıştım, net olarak 2 cizgiydi ertesi gün kan testi yaptırmıstım 500lerde falandı tam olarak hatırlamıyorum😊
elifvefa Keremeral bende 2 gün kala evde test yaptım. Çift çizgi görünce ertesi gün Dr gittim 144 çıkmıştı.
adyali34 Adet olmam gereken tarihten 1-2 gun sonra idrar testinde silik ikinci cizgi cikmisti. 4 gun sonrasida betam kan tahlilinde 270-280 civarindaydi, 1 hafta sonrasi ise 1.200 1.300 olmustu.. her halukarda adet tarihinin gecmesini oneririm emin olman icin😊
isyo Keremeral kanda adetten önce cikiyo bende çıktı 676yla öğrendim adetime 1 2 gün vardı yanlış hatırlamıyorsam