namiyeee Kızlar merhaba, 13 Şubatta üniversite hastanesi perinatoloji bölümünde detaylı Ultrason randevum var . Gidip memnun kalan var mı? Makina renkli mi siyah beyaz mı ? Normalde Medicanada devam ediyorum ama orda perinatoloji yok.
atesvesu namiyeee 30 Aralık’ta ayrıntılı USG oldum üniversitede Medicana daki gibi bizim karsimizda ekran yok maalesef ben bebeğimi hiç göremedim doktor tamamen kendi bakıyor birde çok yoğun hızlı hızlı tüm organlarına baktı 10 dakika anca sürdü renkli USG bile vermedi Medicana da radyoloji bakıyor iki gebeligimde orda baktırmistim üçüncüye hamileyim üniversite de baktırdım mecbur
sukriyek Deletedmom_878 namiyeee Numuneyi hiç tavsiye etmem, adam kaba ve moral bozucu. Üniversitede Gizem hanım bir kaç ay önce başladı. Ben çok memnun kaldım. Yoğun olduğu için bir sorun olmadığı sürece evet biraz kısa sürüyor. Renkli ultrason, yakalarsa görüntü de veriyor. Cihazı oldukça iyi demişlerdi bana. Medicanadan ziyade üniversitesiye tavsiye ederim
atesvesu namiyeee renkli değil zaten bir tek doktor görüyor bana hiç bir şey göstermedi yani yüzü felan diye
namiyeee atesvesu numune hastanesinde de varmış oraya randevu bulamıyorum şimdi de. Çok teşekkür ederim galiba Medicana ile devam etsem iyi olacak
atesvesu namiyeee numune hastanesinde de var ama cinsiyet sormak yasakmış birde çok zor bulunuyormuş randevu ben iki çocuğuma da Medicana da baktırdım radyoloji bakıyor ama çok güzel baktı tüm organlarına birde karşı da ekran var kendinde görüyorsun ben ücret konusunda bu sefer üniversite de baktırdım
Deletedmom_878 namiyeee numunede var onun belirli günler açılıyor randevu sistemi ben 5. Ayda gitmiştim riskli olduğu için ama Sadullah bey hiç hoşuma gitmedi aceleci ve çok kaba ordan çıkınca çok ağlamıştım
anneelik Deletedmom_878 kotu birsey mi soyledi acaba sadullah bey bende randevu ariyorum riskli gebelik icin
namiyeee sukriyek beni öyle rahattınız ki anlatamam 🥹 çok istiyordum renkli ultrasonla bakmalarını ve fotoğraf vermelerini çok mutlu oldum. Peki eşleri içeri alıyorlar mı ?
Deletedmom_878 anneelik evet ben bilmeden sivilce kremi kullanmıştım ilk bir ay.gebelik sürpriz oldu gebeliği öğrenene kadar kullanmış oldum sadece yüzeysel bir kredi.acelece baktı sonra şimdiyece neden aldırmadın bebekte büyümüş daha almazlarda dedi.12 haftalık felandı.eve gittiğimde de o gün çok üzülmüştüm kanamam başladı 13. Haftada da düşük yaptım kanama devam etti.zor gündü benim için