beyzaygun 17 de hissettim kafamda kurdum sandım 18. Haftaya kadar hissettim sonrada düzenli oldu zaten
melismersin beyzaokanvebebek içeriden sen hissediyorsun. Böyle kayıyor gibi içeride. Gıdıklıyor. Tam kasık bölgende ufak ufak oynaşmalar oluyor içeride
mlsdd senaminikce benim de ilk hamileliğim, 19da ilk hissettim. 21 22 gibi bayağı hissedilir hareketlee oldu. Şimdi 24+1deyim bir gün çok hissediyorım bir gün neredeyse hiç. Normal mi bilmiyorum ama 🥹
bsrmnts mlsdd Normalmiş. Bebek yedi yirmi dört hareketli olmazmış. Biz hareket ederken genelde uyurlar, biz dinlenirken özellikle de geceleri hareketli olurlarmış. Sen bunu detaylıca ChatGpt’de araştır. O sana çok güzel anlatır ve için rahatlar.
mlsdd bsrmnts aslında çok araştırdım okudum ama insan stres oluyor. Annem de iki de bir sana kimseye anlatma, nazar değer demiştim diyor 🤦♀️
bsrmnts reqsanebabazade İlk haftalar adet sancısı gibi sancılar oluyor. Ama 10-15 saniye içinde geçen ve ara ara gelen sancılar oluyor bunlar. Bende de olmuştu. Bu çok normal. Rahmin büyümeye vb. çalışıyor çünkü. Ama uzun süreli ve kanamalı fln ise mutlaka doktora gözük. Ya da için rahat etmezse doktora danışabilirsin.
rojda0 senaminikce hissetmeniz için çok çok erken. 18 den sonra hissedilir hatta 24. Haftaya kadar hissetmemek bile normal kabul edilir. Ben 21. Haftada hissetmiştim
jalepone Gks_01 sen sağlık ocağına git bence de ki çocugumun hareketlerini hissetmiyorum orada hemen kalbine bakıyorlar ve sen de duyuyorsun
pamukayhn senaminikce ilkinde 20 haftada hissetmiştim bu ikinci gebeliğim 18 de hissettim henüz çok küçük bence hissetmemeniz normal