gozdenzl Beni ilk çocuğumda denedim erkek çıkmıştı oğlum oldu şimdi tekrar denedim kız çıktı ama daha cinsiyet haftamıza gelmedik siz denediniz mi sonuçlar doğru çıktı mı
ecemk94 gozdenzl tabiki hayır 😂😂 hurafelere asla inanmayan biri olarak sırf meraktan hepsini denedim hiç biri tutmadı. Zaten tutsa bile %50 ihtimal var. Yani tutsa bile evet gerçek demek olmuyor. 😂😂
Alya05 gozdenzl kız yüzük ne bilsin cinsiyeti 😁 denk geliyor zaten ya kız ya da erkek olacak başka seçecek olmadığına göre denk geldiği için aaa evet tutmuştu diyorsunuz
Afram05 Benim ilki kız Buda cinsiyet belli olmadan yaptık erkek çıktı sonradan öğrendik ki erkekmiş :)))
Alya05 Papatya-45 cansız metal şey ne bilsin cinsiyeti canm Ben kanlı canlı tahminde bulunayım hisslerim var en azından 😁😁 Bence senin oğlan olur hahahah
sumeyyeyilmaz gozdenzl bende meraktan yapmıştım ilki erkek cıktı dogru cıktı oğlum oldu şimdi ikinciye hamileyim kız cıkmıstı ve kızım oluyorrr :)
fundakc gozdenzl ben 18 yasimdayken yaptmistim bu fali 2 kiz 1 de oglan cikiyordu suan 2 kizim var 2 incide belli degil daha cinsiyet ben bu fali ananeme yaptim 12 cocuk var ananemde 4 du ölmüs bebekden tam tamina 12 Cocugu dogru cikariyor😃😃