denizcobann Kızlar biraz yoğun ağlamalı stresli bi akşam geçirdim sanki bebeğin haraketlerinden azalma var gibi bilmiyorum korkuyorum sorun var mıdır sizce
yildiz93 denizcobann bende ne zaman stres olsam ağlasam bebeğim sakinleşir bi kaç yerde bebek annenin duygularına ayak uyduruyor diye okumuştum. Tabi isterseniz yine de bi doktora görünün içiniz rahatlasın. Kaç haftalık bebeğiniz?
Busraaaakkk denizcobann Kısa süreli stresten değil de uzun süreli olursa eğer bebekte etkileniyormuş canım araştırmıştım bende. Hareketleri ise ertesi gün normale dönüyor
mutlubalik denizcobann sürekli hale gelirse yani anne sürekli stresli bir hamilelik yaşarsa bebek doğduğunda huysuz ve kolik olabiliyor ama tek tük şeylerden bişey olmaz İnşallah
yildiz93 denizcobann hiç hareket hissetmesen kork diyeceğim ama hissediyosun belki arkası dönüktür o yüzden az hissediyosundur. Tatlı bişeyler ye soğuk su iç soluna yat bakalım bi süre bebeğini dinle karnını sev bi de öyle dene istersen
denizcobann yildiz93 çok teşekkür ederim dediklerinizi yaptım şuan herşeu yolunda ve iyi çok saolun❤️❤️