hazalmamy Busranur_mnts en iyisini yapıyorsun canım haftan güzel nasılsa sağlıkla gelsin yavrularımız 🤲🥰
Busranur_mnts hazalmamy amin canım allah razı olsum cümlemizin inşallah hamilelik çok tuhaf bişeymiş sonuna geldik hala alışamadım ama bitmesin de istiyorum iki arada bi derede gidip geliyorum 😅
betulco Busranur_mnts dün saat dört ve 6 arası gebe anneler arasında sende mi vardın yoksa büşra 😄 bahsettiğin 6cm açılması olan ve sancısı olmayan birine de denk geldim acilde sıra beklerken yatış verdiler ama ağrım yok dedi sağlıklı sıhhatlı doğsunlar inşallah evet ona bende şahit oldum genel olarak açıklayıcılardı hem diğer odadaki doktorlar hemde nst bölümündekiler ama ondan sonrasını bilmiyorum tabi 😄
Busranur_mnts betulco 4de çıktım ben hastaneden o dediğim öğlen civarıyda galşba 🤭 sen niye gittin hastaneye hayrola
betulco Busranur_mnts uyuşmazlık iğnesi için canım rica etsem sakuranın hastane için anne bebek listesini atar mısın geçen çekmeyi unuttum
Elfida1222 Busranur_mnts Ay inanmıyorum benimde şuan 37+2 geçen hafta sizinkiyle kilosunu aynı söylediler ondan öncede daha daha azdı bende dedim 1 haftada bu kadar alabilirmi ve fl uzunluğu 1 hafta 10 gün geride bizimde detaylıdan beri bu kadarmı aynı olur aöa benimki erkek😄
eed21 Öncelikle çok geçmiş olsun 33+2 yim bende. Bende de sertleşmeler oluyor karnında. Sizin kaçıncı haftada başladı sertleşmeler? Benim kaç haftadır illa ki arada oluyordu ama iki gündür çok sık oluyor. Doktora gittim sancı çıkmadı şükür.
Busranur_mnts eed21 teşekkürler canım benim de o civarlarında başlamıştı ayakta durdukça yorulduk oluyordu uzanınca geçiyordu şimdilerde de o kasılmalar dinlenince geçiyordu Rahmin kendini hazırlaması diyorlar dinlenince geçmeyen ağrıysa onu takip etmek gerekşr
Busranur_mnts betulco hmm anladım canım Anne için; gecelik/pijama takımı 3 adet emzirmeye uygun sabahlık/hırka/yelek 1 adet emzirme sütyeni çorap/patik iç çamaşırı kaydırmaz terlik külot bez/ped 1 paket kişisel hijyen ürünleri ( diş fırçası macunu havlu tarakvb) aromaterapi yağları şarj aleti hastane çıkışı kıyafeti Bebek için ; alt üst takım 3 tane iç zıbın 5 tane tulum 2 tane yelek/hırka 1 tane çorap 3 tane eldiven/şapka 2 çift ağız bezi 5 tane penye örtü 1 tane müslin örtü 2 tane 1 numara bebek bezi 1 paket alt açma örtüsü 4 tane pamuk/ıslak mendil 1 paket pişik kremi -kirli çamaşır torbası Liste bu canım
Busranur_mnts betulco ben bunları hazırladım tulum vs 1 2 tane fazla koydum kendime de çok fazla eşya almadım ama orta boy valize anca sığdım hastaneye refakatçiler kabin boy valiz getirmiş bişry koymamışlar mı anlamadım valla 😅 meryem ana otu ve katlanan kova da koydum kullanırım diye bi de kuruyemiş Hurma İncir Kayısı hazırladım biraz
betulco Busranur_mnts katlanan kova niçin bende gördüm biri anne bebek çantası varya elde taşınırından kendi kendime de söylendim liste bu kadar az mıydı diye nasıl sığdırdı anlamadım
Busranur_mnts betulco meryem ana otu aldım onu suya koymak lazım ya kova aldım ben De😅 Bebek battaniyesi havlu terlik vs kalabalık yapıyo valizi artık taşıcaz mecbur ben de bşraz huyluyum eksik olmasın isterim
betulco Busranur_mnts Meryem ana otu ıslanınca kova kadar da büyümüyor ki 😂 hiç aklıma gelmedi ot için kova 😂
Busranur_mnts betulco kız kova dediğim gözünde büyütme küçük bişey 🤣 illa bi kaba faşan koymak lazım ya ondan aldım