Geçen hafta 36+0da ilk defa nstye girdim 40a kadar sancım vardı 35den beri de karnımda kasılma sertleşme oluyodu normal dediler haftaya yine nstye gel dediler. Dün sabah da nst için gittim hastaneye 50 ve 70 arası düzenli sancı çıktı ondan önce de 2 gündür akşamları hafif adet ağrısı gibi ağrım oluyodu ben de yorgunluğa veriyodum. Sancı olmasına rağmen bebek hareketi nonreaktif dediler kalp atışı çok sabitmiş. Doktor acile yönlendirdi açıklık baksınlar tekrar nst baksınlar dedi. Açıklık yoktu hidrasyon serum ve nst baktılar doktor nstyi yine beğenmedi 2 saat sonra gel dedi ben de bileyler yedim azcık dolaştım falan 2 saat sonra yine muayene ettiler bu sefer muayene biraz sert oldu gibi hissettim hafif açıklık var sanki dedi az da bi kanama oldu yine nst serum falan bu sefer nstyi beğendiler şükür eve gönderdiler beni 🤣
Ama hastanede yatmak falan gerçekten stres ya o 2 saatte sık gelen adet ağrısı gibi ağrılarım oldu açıklığa muayene mi ağrı mı sebep oldu bilmiyorum artık serumlardan sonra o ağrım geçti kasılmalarım hafiften var 3 şubat salı günü normal pol. Muayenem var bakalım nasıl geçecek 🥰