Kızlar sonunda bu postu bizde açabildik. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. 22. Haftalık bir kaybımdan 2 yıl sonra yine hamile kaldım. Yarım rahimli olduğumu öğrendim. Bu hamileliğimde yine erken doğum riskim olduğu için 13. Haftada serklaj oldum. Evde yatarak geçirmek zorunda kaldım. Sadece evin içinde git gel yaptım. Ufak tefek işlerimi kendim yapabiliyordum. Bir kontrollerde dışarı çıktım. Her ne kadar sıkılsakta bebeğim için sabrettim. Pazartesi günü kontrole geldim doktor bebeğin suyu azalmış perşembe hazırlıklı gel doğuma alabiliriz dedi. Bende dün her şeyimi alıp geldim. Zaten olsun istedim artık düşünüp kendimide bebeğide strese sokuyordum. 36+6 günlük bebeğimi çok şükür kucağıma aldım. 2810 gr doğdu. Küves sıkıntımız olmadı çok şükür. Meleğim yanımıza geldi hmn. Ama ameliyat sonrası çok ağrım oldu. 2-3 saat karnıma kum torbası koydular çok ağrım oldu. Saat 1 de ameliyattan çıktım odaya geldim.Aksam 7.30 kadar bşy yemedim ondan sonra brz ağrım dinince meyvesuyu ve bisküvi ile bsyler atıştırdım. 9 gibide brz kalkıp yürüdüm. İlk yürüyüşüm çok zordu. Şimdi brz daha iyi yürüyebiliyorum. Ama göğüs ucum olmadığı için bebeğimi bir türlü emziremedim. Enjektörle süt çekip öyle brz verdik. 1-2 defada hemşire mama verdi. Şuan tek sıkıntım göğüs ucumun cıkmaması 😕. Bugün öğlen çıkışımız olacak. Doğum sürecimiz böyle geçti. Rabbim herkese kolay pozitif bir doğum nasip eylesin inşallah🫠